Mad konserveringshold i Julestemning
3M Mad Med Mona
Mad konserveringshold i
Julestemning
Hjemmelavet tilbehør til
julebordet
Vil du gerne imponere dine gæster med lækkert tilbehør til julefrokosten?
Vær med til at lave tilbehør som både kan bruges til den kolde og varme
julefrokost.
D. 12. nov. Laver vi bl.a. pickles som kan bruges som den er, eller
hurtigt kan laves til en remoulade. Der udover laver vi også en god omgang af
forskellige syltevare og tilbehør som passer sig godt til julebordet, og med
julen lige rundt om hjørnet, sætter vi en Gløgg ekstrakt over.
Vi slutter af med en bid mad og smager på de forskellige ting vi har lavet.
Du skal bare medbringe dine egne glas, og gerne rigeligt af dem, hellere for
mange end for lidt.
- Det kan både være klassiske sylteglas, men genbrug gerne glas du allerede
har, f.eks. mayo, salsa, syltetøj, sild el.l.. Du skal bare være opmærksom på
om lågene slutter tæt til og ikke er lavet i plastik.
Jeg medbringer lidt glas i forskellige størrelser, som kan købes, hvis man
glemmer eller man ikke fik taget nok med.
Kan det konserveres? Ja det kan det.
Vil du være med til at udforske de mange muligheder der er i at fermentere,
sylte og teknikker til reducering af madspild? Så er disse kursuser lige noget
for dig.
Praktisk info
Materiale til råvare, pris
max. kr. 250,- som afregnes med Underviseren, Mona.
Afmelding skal gøres senest dagen før, og før kl. 9:00, ellers hæfter kursisten
for materialeprisen. Tlf.: Mona 6061 8688 D. 12. nov. Laver vi bl.a. pickles som kan bruges som den er,
eller hurtigt kan laves til en remoulade. Der udover laver vi også en god
omgang af forskellige syltevare og tilbehør som passer sig godt til julebordet,
og med julen lige rundt om hjørnet, sætter vi en Gløgg ekstrakt over.
Vi slutter af med en bid mad og smager på de forskellige ting vi har lavet.