Fedtsyre balance og inflammation
  • Hanne Fejerskov

    Jeg er vild med bevægelse fysisk, psykisk, socialt og spirituelt og sætter fokus på glæden ved at opleve og lære gennem bevægelse. 

    Med mange års erfaring giver jeg gerne råd og vejledning som fysioterapeut og på alle hold er der mulighed for individuel tilpasning af øvelserne.

    Områder jeg underviser i er bl.a. ryg og nakke- skulder øvelser, knæ- og hofte øvelser på land og i bassin, hvor jeg også har babysvømning.  

    Jeg har både hensyntagende hold med kursister, der har tilbagevendende smerter og almene hold, for dig som er glad for bevægelse og vedligeholdelse/forbedring af kroppens fysiske formåen.

    Som GUS-mester afvikler jeg af og til GUS-aftener med forskellige temaer.
    Periodevist afholder jeg NADA cafe` (øreakupunktur med afspænding) og andre wellness events.

    Er skoleleder af LOF Skive og Salling
    Jeg er fysioterapeut og har Diplomuddannelse i sundhedspædagogik, master i NLP, Enneagrammet og en toårig Stresscoachuddannelse inkl. MBSR (Mindfulness-baseret stressreduktion). NADA instruktør og har GUS uddannelsen.

    Du er velkommen og jeg glæder mig til at møde dig.


Sundhed og fedtsyrebalance

- om forebyggelse ved at give kroppen de bedste betingelser

Alle har brug for de rette fedtstoffer, og det er afgørende for kroppens celler,at der er balance mellem især omega-3 og omega-6. Derfor spiser vi fisk,frugt og grøntsager, men får vi næringsstoffer nok via disse fødevarer, oghvorfor er langt de fleste i stort overskud af omega-6?

 Vi tyr til mere og mere industrifremstillede fødevarer, der har et lavt indholdaf vigtige næringsstoffer, højt sukkerhold, tomme kalorier og lavtfiberindhold, som igen skaber ubalance mellem de essentielle fedtsyrer, somkroppen ikke selv kan producere.

 Cellemembranerne mister fleksibilitet, og du bliver mere disponeret forlivsstilssygdomme. Hvad siger forskningen, hvordan påvirkes den globalesundhed, og hvad kan vi selv gøre i en kompleks verden?

 Objektiv viden er bedre end gætterier, når det handler om dit helbred.Derfor kommer Erik W. Pedersen 1 og fortæller om ovenstående, og omhvorfor han i dag arbejder for Zinzino 2

 Der er mulighed for dialog og for at stille spørgsmål. Har du lyst, kan du få enindividuel snak med en sundhedskonsulent og få lavet en blodtest, derafdækker din festsyreprofil.

 Pia fra Kaffemøllen 3  serverer lækker vegetar tapas og en genstand.

 Det bliver en spændende aften med nærvær i hyggelige omgivelser, hvor dufår viden og noget at gå hjem og tænke over.


1 www.erikw.dk      2 https://www.zinzino.com/site/dk/da-dk/om-os/vores-produktfilosofi    3 https://www.facebook.com/Kaffemoellenskive/


Praktisk info

Merpris ca. 199 kr. til lækker vegetar tapas, som afregnes med Pia fra Kaffemøllen.

 


Nummer
24251 - Sundhed og fedtsyrebalance
Første mødegang
søndag den 01.09.24 kl. 17:00 - 19:30
Undervisere
Adresse

Kaffemøllen, Frederiksgade 2 B, 7800 Skive ()

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 50,00
søndag den 01.09.24

Kl. 17:00 - 19:30

Hanne Fejerskov

Frederiksgade 2 B, 7800

Se på kort