Jagtkursus - Tilberedning af vildt
Pederstrupvej 22
Tilberedning
af jagtmad handler om at forvandle frisk vildt til lækre og smagfulde retter. Jagtmad kræver en særlig tilgang, da
kødet ofte er magert og har en kraftigere smag end almindeligt kød.
Typisk
tilberedes jagtmad ved langsom stegning, braisering eller simrekogning for at
fremhæve smagen og sikre mørt kød.
Samtidig
bruges der ofte urter, bær og svampe, som komplementerer vildtets naturlige
aroma. Med de rette teknikker kan man skabe enkle og autentiske retter, der
fejrer naturens egne råvarer.
En
del af undervisningen er allerede fastlagt, men derudover har du mulighed for
selv at være med til at planlægge nogle af timerne.
Jens
Langhoff tager sig af det mere praktiske.
Nummer
251068 - Jagtkursus - Tilberedning af vildt
Første mødegang
torsdag den 02.01.25 kl. 18:00 - 20:35
Adresse
Stormarkskolen, Pederstrupvej 22, 4900 Nakskov
Se på kort
torsdag den 02.01.25
Kl. 18:00 - 20:35
Jens Langhoff
Pederstrupvej 22, 4913 (Skolekøkken)
Se på kort
torsdag den 09.01.25
Kl. 18:00 - 20:35
Jens Langhoff
Pederstrupvej 22, 4913 (Skolekøkken)
Se på kort
torsdag den 16.01.25
Kl. 18:00 - 20:35
Jens Langhoff
Pederstrupvej 22, 4913 (Skolekøkken)
Se på kort
torsdag den 23.01.25
Kl. 18:00 - 20:35
Jens Langhoff
Pederstrupvej 22, 4913 (Skolekøkken)
Se på kort
torsdag den 30.01.25
Kl. 18:00 - 20:35
Jens Langhoff
Pederstrupvej 22, 4913 (Skolekøkken)
Se på kort
torsdag den 06.02.25
Kl. 18:00 - 20:35
Jens Langhoff
Pederstrupvej 22, 4913 (Skolekøkken)
Se på kort
torsdag den 20.02.25
Kl. 18:00 - 20:35
Jens Langhoff
Pederstrupvej 22, 4913 (Skolekøkken)
Se på kort
torsdag den 27.02.25
Kl. 18:00 - 20:35
Jens Langhoff
Pederstrupvej 22, 4913 (Skolekøkken)
Se på kort