Jagtkursus - Tilberedning af vildt

Pederstrupvej 22


Tilberedning af jagtmad handler om at forvandle frisk vildt til lækre og smagfulde retter. Jagtmad kræver en særlig tilgang, da kødet ofte er magert og har en kraftigere smag end almindeligt kød.


Typisk tilberedes jagtmad ved langsom stegning, braisering eller simrekogning for at fremhæve smagen og sikre mørt kød.


Samtidig bruges der ofte urter, bær og svampe, som komplementerer vildtets naturlige aroma. Med de rette teknikker kan man skabe enkle og autentiske retter, der fejrer naturens egne råvarer.


En del af undervisningen er allerede fastlagt, men derudover har du mulighed for selv at være med til at planlægge nogle af timerne.


Jens Langhoff tager sig af det mere praktiske.



Nummer
251068 - Jagtkursus - Tilberedning af vildt
Første mødegang
torsdag den 02.01.25 kl. 18:00 - 20:35
Undervisere
Adresse

Ravnsborgskolen / Horslunde Landsbyordning, Pederstrupvej 22, 4913 Horslunde

Se på kort

Mødegange
8
Pris
Almen
DKK 1050,00
torsdag den 02.01.25

Kl. 18:00 - 20:35

Jens Langhoff

Pederstrupvej 22, 4913 (Skolekøkken)

Se på kort

torsdag den 09.01.25

Kl. 18:00 - 20:35

Jens Langhoff

Pederstrupvej 22, 4913 (Skolekøkken)

Se på kort

torsdag den 16.01.25

Kl. 18:00 - 20:35

Jens Langhoff

Pederstrupvej 22, 4913 (Skolekøkken)

Se på kort

torsdag den 23.01.25

Kl. 18:00 - 20:35

Jens Langhoff

Pederstrupvej 22, 4913 (Skolekøkken)

Se på kort

torsdag den 30.01.25

Kl. 18:00 - 20:35

Jens Langhoff

Pederstrupvej 22, 4913 (Skolekøkken)

Se på kort

torsdag den 06.02.25

Kl. 18:00 - 20:35

Jens Langhoff

Pederstrupvej 22, 4913 (Skolekøkken)

Se på kort

torsdag den 20.02.25

Kl. 18:00 - 20:35

Jens Langhoff

Pederstrupvej 22, 4913 (Skolekøkken)

Se på kort

torsdag den 27.02.25

Kl. 18:00 - 20:35

Jens Langhoff

Pederstrupvej 22, 4913 (Skolekøkken)

Se på kort