Sådan åbner du Bed and Breakfast

Sådan åbner du et Bed & Breakfast - begynderkursus


Drømmer du om at åbne et Bed & Breakfast?

LOF udbyder nu for første gang et kursus for begyndere i at åbne et Bed & Breakfast.

Vil du gerne sætte tempoet ned og hygge om de mange turister der kommer til Sydhavsøerne? Nu har du muligheden for at lære hvordan du både giver dem en god oplevelse og samtidigt sikrer dig selv en fair indtægt.

Kurset er både for dig der overvejer at drive et B&B som deltidsbeskæftigelse og dig der ønsker at leve af det. Du er også velkommen, hvis du leger med tanken om at leje ud gennem AirBnB.

Kurset er et weekendkursus, der foregår over to dage. Her vi kommer igennem alle de praktiske ting du skal forholde dig til – både før og efter du åbner.


Vi kommer bl.a. omkring økonomi, inklusive skat, moms og fradrag, forskellige typer af overnatningsmuligheder, hvem du kan forvente som gæster, hvordan du prissætter dit sted, hvad du kan forvente at omsætte, hvor du kan reklamere gratis og betalt, om du skal have en hjemmeside og et bookingsystem samt om du skal have en godkendelse fra Fødevarestyrelsen hvis du serverer morgenmad.


Vi ser også på den optimale indretning af dit sted, hvilke fordele og ulemper det har at bruge booking.com og AirBnB, de forskellige sæsoner i et Bed & Breakfast, hvordan en dag forløber i højsæsonen og hvordan du leverer den bedste service til dine gæster. Ekstra god service betyder nemlig alverden i forhold til gode anmeldelser!


Formålet med kurset er at klæde dig på ift. alt det praktiske, men også at du får en forståelse for hvordan hverdagen forløber. Når du går hjem skulle du gerne være helt afklaret ift. om besøgende turister passer til dig og din livsstil (og resten af husholdningens).


Hvis du allerede lejer ud på fritidsbasis men gerne vil sætte fut i forretningen vil du helt sikkert også få udbytte af kurset, for vi dykker også ned i annoncering, gratis reklamemuligheder og sociale medier.

www.anettesbbfalster.dk

Nummer
250001 - Sådan åbner du Bed and Breakfast
Første mødegang
lørdag den 01.02.25 kl. 10:00 - 14:30
Undervisere
Adresse

Stormarkskolen, FastingsAllé c1, 4900 Nakskov

Se på kort

Mødegange
2
Pris
Almen
DKK 700,00
lørdag den 01.02.25

Kl. 10:00 - 14:30

Anette Nielsen

FastingsAllé c1, 4900 (Klasseværelse)

Se på kort

søndag den 02.02.25

Kl. 10:00 - 14:30

Anette Nielsen

FastingsAllé c1, 4900 (Klasseværelse)

Se på kort