Skoleleder - Birgitte Rubæk

Skoleleder - Birgitte Rubæk

Ny skoleleder for LOF Langeland tiltrådt november 2023

20. marts 2024

Birgitte Rubæk tiltrådte som skoleleder for LOF Langeland, 1. november 2023.

Birgitte Rubæk er uddannet folkeskolelærer og har en Master i dansk som andetsprog. 

Denne uddannelsesmæssige baggrund har givet hende en forståelse af læring og undervisningsdesign, hvilket hun har brugt i fx. oprettelse og design af online uddannelse i forskellig form, bl.a. webinarer, online kurser, podcast, video og aktiv anvendelse af læringsplatforme.

De seneste år har hun haft egen virksomhed indenfor online uddannelse og rådgivning.

Hendes passion er undervisning og læring - med et skarpt blik på samfundsudvikling og ALTID med mennesket og relationen i fokus!

Hun vil arbejde for en fortsat udvikling med at forme fremtidens læring og oplysning indenfor LOF og gøre viden, aktivt samvær og folkeoplysning tilgængelig og engagerende for alle.

Birgitte Rubæk udtaler: 

"Jeg vil se frem til et fortsat samarbejde med undervisere, kursister, bestyrelse og samarbejdspartnere, for at gøre LOF en aktiv og inspirerende aftenskole for hele Langeland.

Hvis du har spørgsmål, ideer eller bare gerne vil have en snak, så er jeg klar"

Birgitte Rubæk er bosiddende på Tåsinge og er også skoleleder for LOF Kursuscenter Syd-, Øst- og Midtfyn, en stilling, hun tiltrådte 1. marts 2024.

Dagsorden Årsmøde 2024

  • 3. april 2024 - LOF Langelands årsmøde onsdag, den 10. april 2024 kl. 19.00 i Borgerhuset, Ahlefeldtsgade, Rudkøbing

Oplev GEOPARK Det Sydfynske Øhav

  • 6. maj 2024 - Tag hele familien med og oplev de mange fantastiske grunde til, at GEOPARK Det Sydfynske Øhav er blevet en UNESCO GLOBAL GEOPARK.