• Bibi Lauritzen
    Bibi er uddannet blomsterdekoratør. Hun er vokset op i et bondehus midt ude i skoven og har en kæmpe kærlighed til og viden om, hvad skoven og naturen tilbyder, og det vil hun gerne dele med deltagerne på sine kurser. Hvis du har spørgsmål til kursets faglige indhold, er du meget velkommen til at kontakte Bibi på mail: mail@nydnuet.dk Du kan læse mere om Bibi og hendes faglige område her: www.nydnuet.dk

LÆR HVAD DU KAN SAMLE I NATUREN - daghold

- vi følger årstiden

Hvad har skoven/naturen at byde på i denne uge? 
 
Bibi viser og fortæller om skovens skatte på dette dejlige kursus hveranden mandag, hvor vi glædes over skoven, det skifter hele tiden året rundt. Vi finder urter, C-vitaminer, spiselige blomster (som vi selvfølgelig nyder på en kage 😊), noget til at lave saft af, du får viden om blomster og planter - du vil lære at se på naturen med andre øjne. Vi får snakket på kryds og tværs og udveksler ideer/viden om dagens skat. Det varierer fra mødegang til mødegang, om vi har lidt urter m.v. med hjem. Kurset er således ikke deciderede sanketure.
 
Formålet med dette kursus er at gå en tur i det fri med andre, få dejlig motion, faglig indsigt i naturen og have fokus på det sociale. Du får også enten uddelingspapir (fx med opskrifter) eller foto taget med mobil om skovens skat - vi sparer, hvor vi kan, på miljøet.
 
Vi vægter respekt for skoven og hinanden højt samt elsker en afslappet, smittende, smilende atmosfære. Når vi skilles, går vi hjem med fornyet energi, en ny viden samt et smil på læberne. Det er sundt for krop og sjæl. 8 mandage (hveranden uge) mødes vi fra februar til juni.

Da vi mødes forskellige steder i naturen i Frederikssund Kommune, er det nødvendigt med bil eller en aftale med en af de andre kursister om kørelejlighed. Max ca. 15 min. fra Frederikssund centrum.

(NB: Kontakt underviser vedr. mødesteder)

Praktisk info

Praktisk info: Vi går en god tur i skoven, ved vandet etc. - vi er ikke bange for lidt regn ;-) Mødested kan evt. variere. Kontakt underviser herom.

Medbring kaffe/vand til eget forbrug.
Nummer
231023 - LÆR HVAD DU KAN SAMLE I NATUREN - daghold
Første mødegang
mandag den 27.02.23 kl. 10:30 - 12:45
Undervisere
Adresse

Grønlien Skov,

Se på kort

Mødegange
8
Ny pris (hold er startet)
Almen
DKK 135,00 1080,00
mandag den 27.02.23
Er blevet afholdt
mandag den 13.03.23
Er blevet afholdt
mandag den 27.03.23
Er blevet afholdt
mandag den 24.04.23
Er blevet afholdt
mandag den 08.05.23
Er blevet afholdt
mandag den 22.05.23
Er blevet afholdt
mandag den 05.06.23
Er blevet afholdt
mandag den 19.06.23

Kl. 10:30 - 12:45

Bibi Lauritzen

3600

Se på kort