Mad over bål

Nyd de lune sensommeraftener med madlavning over bål.
 På dette kursus lærer du om det rigtige bål og det rigtige kogegrej til forskellige typer af bålmad.  Skal det være et glødebål eller skal ilden buldre lystigt?  Skal du bruge bøgetræ eller grantræ? Kan du bruge en almindelig gryde eller skal du købe specielt udstyr til bål? Vi svarer på alle spørgsmål.
Men først og fremmest skal vi lave rigtig god mad. Vi laver både fugl og fisk, og vi laver både det nemme og det lidt svære.
 Hele arrangementet foregår udendørs - så tag praktisk tøj på.

Praktisk info

Der betales for råvarer direkte til underviser hver aften. Ca. pris 75.kr.
Nummer
20240 - Mad over bål
Første mødegang
tirsdag den 25.08.20 kl. 17:30 - 20:30
Undervisere
Adresse

Rækker Mølle Spejderhus, Søvejen 6b, Rækker Mølle, 6900 Skjern ()

Se på kort

Mødegange
3
Pris
Almen
DKK 325,00
tirsdag den 25.08.20

Kl. 17:30 - 20:30

Med Søren Olesen

Søvejen 6b, Rækker Mølle, 6900 ()

Se på kort

tirsdag den 01.09.20

Kl. 17:30 - 20:30

Med Søren Olesen

Søvejen 6b, Rækker Mølle, 6900 ()

Se på kort

tirsdag den 08.09.20

Kl. 17:30 - 20:30

Med Søren Olesen

Søvejen 6b, Rækker Mølle, 6900 ()

Se på kort