Mad & Drikke

Sorter efter

onsdag den 04.10.23

Sovsekongerne

  • Ledige pladser
  • Skjern
  • onsdag den 04.10.23 kl. 18:00 - 20:45

Her laver vi mad efter klassiske danske opskrifter. Vi prøver an med flæstesteg med sprød svær, hakkebøf med bløde løg, stegt kylling med agurkesalat  og meget andet. Og vi laver selvfølgelig også den gode velsmagende sovs. Der betales for råvar...

Se hold og info

tirsdag den 24.10.23

I køkkenet med Bent Gråkjær

  • Ledige pladser
  • Skjern
  • tirsdag den 24.10.23 kl. 18:00 - 20:35
Underviser 

I prøvekøkkenet i Fødevareparken vil vi sammen med Bent Gråkjær lave en spændende middag af overvejende lokale råvarer. Bent Gråkjær er en ildsjæl, og han står om nogen for at formidle de stolte vestjyske madtraditioner med nye innovative opsk...

Se hold og info

torsdag den 26.10.23

Italiensk mad

  • Ledige pladser
  • Skjern
  • torsdag den 26.10.23 kl. 18:00 - 20:35
Underviser 

Italiensk mad er pasta, pesto, pizza, tomater, tortellini, tiramisu og meget andet. Vi kan ikke nå det hele på én aften, men du får helt sikkert nogle sikre velsmagende opskrifter med hjem. Prisen for råvarer afregnes direkte med underviser.

Se hold og info

mandag den 30.10.23

Madlavning for mænd i Hvide Sande

  • Venteliste
  • Hvide Sande
  • mandag den 30.10.23 kl. 18:00 - 20:35
Underviser 

Kom og lav dejlig mad med alt godt fra havet. Der kræves ingen forudsætninger ud over lysten til at lave mad og lysten til at høre en god historie undervejs.Prisen for råvarer afregnes direkte med underviser  

Se hold og info

torsdag den 02.11.23

Spansk tapas

  • Ledige pladser
  • Skjern
  • torsdag den 02.11.23 kl. 18:00 - 20:45
Underviser 

På dette kursus lærer du at lave små spansk inspirerede rette, der kan spises som forret eller sættes sammen til et større måltid. Der må påregnes materialeudgifter.

Se hold og info

torsdag den 09.11.23

Bag et godt rugbrød

  • Ledige pladser
  • Skjern
  • torsdag den 09.11.23 kl. 18:00 - 20:45
Underviser 

uhm.. Vi bager et dejligt duftende sprødt rugbrød og lærer om principperne for bagning med enten surdej eller gærdej. Du får tips og tricks til, hvordan du får mere ud af at bage i hverdagen - også når du har travlt. Du får lidt surdej med hj...

Se hold og info

torsdag den 16.11.23

Salater

  • Ledige pladser
  • Skjern
  • torsdag den 16.11.23 kl. 18:00 - 20:45
Underviser 

Vi laver forskellige spændende velsmagende salater af sæsonens frugt og grønt, og vi lærer om betydningen af dressing og knas. Prisen for råvarer afregnes direkte med underviseren.

Se hold og info

torsdag den 23.11.23

Græsk mad

  • Ledige pladser
  • Skjern
  • torsdag den 23.11.23 kl. 18:00 - 20:45
Underviser 

Græsk mad er en del af det sunde middelhavskøkken, og så smager det jo helt fantastisk. Hvis er du fan af hvidløg, feta, oliven og masser af krydderier så er dette kursus for dig. Pris for råvarer afregnes direkte med underviser.

Se hold og info

torsdag den 30.11.23

Amerikanske burgere

  • Ledige pladser
  • Skjern
  • torsdag den 30.11.23 kl. 18:00 - 20:45
Underviser 

I aften skal vi lave ægte saftige amerikanske burgere. Vi laver den saftige bøf, den spændende dressing og den gode bolle. Vi lærer hvordan burgeren skal sammensættes og hvilke bestanddele, der gør den ekstra god og autentisk. Pris for råvarer afr...

Se hold og info

torsdag den 07.12.23

Julekonfekt

  • Ledige pladser
  • Skjern
  • torsdag den 07.12.23 kl. 18:00 - 20:45
Underviser 

Vi laver dejlig julekonfekt  med marcipan, nougat, nødder, chokolade mm. Vi lærer, hvordan man arbejder med chokoladen, så den ikke får et gråt skær men bliver fin og blank.  Og vi tænker både tradition og fornyelse. Der må påregnes materialeud...

Se hold og info