Mad & Drikke

Sorter efter

torsdag den 28.10.21

Sovsekongerne

  • Ledige pladser
  • Skjern
  • torsdag den 28.10.21 kl. 18:00 - 20:45

Her laver vi mad efter klassiske danske opskrifter. Vi prøver an med flæstesteg med sprød svær, hakkebøf med bløde løg, stegt kylling med agurkesalat  og meget andet. Og vi laver selvfølgelig også den gode velsmagende sovs. Der betales for råvar...

Se hold og info

mandag den 01.11.21

Madlavning for mænd i Hvide Sande

  • Næsten fyldt
  • Hvide Sande
  • mandag den 01.11.21 kl. 18:00 - 20:35

Kom og lav dejlig mad med alt godt fra havet. Der kræves ingen forudsætninger ud over lysten til at lave mad og lysten til at høre en god historie undervejs.   

Se hold og info

torsdag den 04.11.21

Italiensk mad

  • Ledige pladser
  • Ringkøbing
  • torsdag den 04.11.21 kl. 18:00 - 20:45
Underviser 

Italiensk mad er pasta, pesto, pizza, tomater, tortelline, tiramisu og meget andet. Vi kan ikke nå det hele på en aften, men du får helt sikker nogle sikre velsmagende opskrifter med hjem.

Se hold og info

lørdag den 13.11.21

Bryg dit eget mjød

  • Ledige pladser
  • Lem St
  • lørdag den 13.11.21 kl. 10:00 - 14:00
Underviser 

Kom godt i gang med at brygge din egen mjød under kyndig vejledning af 2 passionerede bryggere. Mjød er brygget på honning. Derudover kan man tilsætte gær og diverse smagsstoffer. Der er derfor utallige varianter, og du har nu muligheden for at la...

Se hold og info

torsdag den 18.11.21

Bag et godt rugbrød

  • Ledige pladser
  • Ringkøbing
  • torsdag den 18.11.21 kl. 18:00 - 20:45
Underviser 

uhm.. Vi bager et dejligt duftende sprødt rugbrød og lærer om principperne for bagning med enten surdej eller gærdej. Du får tips og tricks til, hvordan du får mere ud af at bage i hverdagen - også når du har travlt. Du får lidt surdej med hj...

Se hold og info

torsdag den 02.12.21

Julekonfekt

  • Ledige pladser
  • Ringkøbing
  • torsdag den 02.12.21 kl. 18:00 - 20:45
Underviser 

Vi laver dejlig julekonfekt  med marcipan, nougat, nødder, chokolade mm. Vi lærer, hvordan man arbejder   med chokoladen, så den ikke får et gråt skær men bliver fin og blank.  Og vi tænker både tradition og fornyelse. Der må påregnes materiale...

Se hold og info