LOF ONLINE VINTERHØJSKOLE 2021

Kære læser.
Aftenskolen er lukket, og vi savner vores gode fællesskaber.
Heldigvis kan du stadig være aktiv og besøge nogle af Danmarks mest interessante kunstmuseer – hjemme fra din egen stue sammen med Peter Kær.

LOF ONLINE VINTERHØJSKOLE 2021 - er en virtuel 'live' højskole, hvor journalist og kunsthistoriker Peter Kær tager dig med på seks danske kunstmuseer i februar og marts. Som vært byder han velkommen, snakker med oplægsholder og styrer debatten med deltagerne.
Over seks online undervisningsgange kommer du på en lærerig rejse gennem en række forskellige kunstretninger – fra guldalder til surrealisme.

Du kan deltage uanset, hvor i landet du bor 😊


Bliv klogere på kunst med Peter Kær

Bliv klogere på kunst med Peter Kær

Tag med TV-vært og kunsthistoriker Peter Kær på en øjenåbnende tidsrejse gennem dansk kunst. LOF’s online kunsthøjskole serverer 200 års kunsthistorie gennem guidede besøg på seks af landets mest spændende udstillinger.

- Højskolen er ikke kun et spørgsmål om at få noget at vide om kunst. Det handler i høj grad om at være en del af et fællesskab. Vi glemmer nogle gange, hvor stor en sammenhængskraft, kunst og kultur har. Det er det, der gør, at vi kan være sammen om noget. At synge sammen, at gå op i noget sammen og at lære sammen, det er en væsentlig lim her i livet, siger Peter Kær.

Højskolen forløber over seks mandage og byder også på fællessang, pausegymnastik, spørgsmål og meningsudvekslinger- alt sammen helt corona-sikkert hjemme fra din stue.

 

Tilmeld dig højskolen her


Afmeld nyhedsbrev ved at sende til kontor@lof-midtjylland.dk