Fællesskab i Coronatrygge rammer er vigtigt for LOF.

Efter en forårssæson, hvor Coronaen lukkede alt ned, har vi taget hul på efterårssæsonen.
Vi har skabt Coronatrygge rammer, så du trygt kan deltage i kurser og foredrag.
Inden kursusstart informeres alle kursister om, hvordan I også skal være med til at skabe endnu tryggere rammer, bl.a. ved at spritte af og overholde afstandskrav.
I skal selv medbringe de redskaber, der skal bruges i undervisningen.
Mange hold er mindre end normalt, så en passende afstand kan holdes. Vi har pilates online, så I kan dyrke motion under kyndig vejledning i eget hjem, hvis I alligevel er utrygge.
På www.lof-midtjylland.dk findes efterårsprogrammet med de mange tilbud.


 
NYHED - Vanebryderne i Silkeborg

Hvad siger du til at blive mere fysisk aktiv, få mere energi og smide nogle overflødige kilo? VANEBRYDERNE, et tilbud til dig, som gerne vil støttes i en varig kostomlægning.

Læs mere her
VIBORG - en hjertesag.

En studiekreds over seks mandage om Viborgs historie, personligheder og storhed og fald med "bymanden" journalist Jesper Overgaard.

Læs mere om studiekredsen her
Iyengar yoga - in english

The class will work with strengthening, stretching, balancing and aligning as well as breathing exercises to calm the body and mind.

Get further informations here
Keramik

Har du lyst til at udforske lerets fantastiske verden og skabe brugsgenstande til hjem eller have? Der arbejdes i underviserens værksted med alle former for formgivning af keramik.

Se alle dine muligheder her
Blomsterbinding

Vil du gerne lære blomsterbindernes teknikker? Så har du muligheden på vores kurser. Lær at binde buketter, smukke dekorationer og adventskranse til at pynte i de mørke stuer.

Se alle kurser her
Håndarbejde

De mørke efterårsstunder byder på mulighed for kreative sysler, og vi har flere kurser, hvor du kan lære nye former for håndarbejde eller blive bedre til det, du kan i forvejen.

Se vores kurser her

 
Madlavning

Savner du inspiration til gode madoplevelser? Så deltag på et af vores kurser i efteråret. Du kan både lære at lave Thai-suppe, mexicansk mad og de lækreste chokolader.

Se alle kurserne her
Nye telefontider

Med virkning fra 19/10 ændres vores daglige telefontid til: Mandag til fredag fra kl. 9.00 - 11.30.


Afmeld nyhedsbrev ved at sende til kontor@lof-midtjylland.dk