Lær at bage lækre, glutenfrie brød
Lær at bage lækre, glutenfrie brød
Lær at bage lækre glutenfrie brød – uden at gå på kompromis med hverken smag, tekstur eller råvarer!
Et kursus til dig, der savner godt glutenfrit brød – og som gerne vil lære at bage det selv.
Du bliver introduceret til Strukturmetoden® og lærer, hvordan du med simple råvarer og de rigtige teknikker kan bage glutenfrie brød, som alle har lyst til at sætte tænderne i.
Vi gennemgår de vigtigste forskelle på at bage med og uden gluten, og du lærer trin for trin, hvordan du får et godt resultat hver gang – fra råvarer og æltning til bagning.
Med udgangspunkt i Strukturmetoden® bager vi et bredt udvalg af glutenfrit brød, bl.a. boller, franskbrød, sandwichbrød, kanelsnegle, flutes og ”rugbrød”.
Du får masser af inspiration og konkrete opskrifter med hjem, så du nemt kan bage videre i dit eget køkken.
Prisen er inkl. råvarer og opskriftshæfte samt sen frokost. Medbring evt. en lille madpakke som mellemmåltid.
Der er mulighed for at købe Karina Baagøs bøger med hjem med en lille rabat.
Sidste frist for tilmelding er en uge før.
Din underviser
På kurset bliver du undervist af Karina Baagø, der siden 2016 har arbejdet professionelt med glutenfri bagning, opskriftudvikling og bagekurser.
Karina har en baggrund i ernæring og sundhed og er mor til et barn, der ikke tåler gluten.
Hun har udviklet Strukturmetoden® – en anerkendt metode til glutenfrit brød, og er forfatter til fire glutenfrie bagebøger.
Læs mere om Karina på www.karinabaagoe.dk.
LOF har mange spændende smagsoplevelser i hele Danmark. Du kan se dem her ved at klikke her:
Indlæser frie pladser...
Priser
Almen
DKK 1.300,00
Info
Nummer
6178011Første mødegang
lørdag 07.03.2026, kl. 09.00Adresse
Lysningen, Gl. Randersvej 35, 8800 (Madkundskab)