Tur til Femern og Fuglsang

  Kom med og oplev byggeriet af Femern Tunnellen ved Rødby og det smukke Fuglsang kunstmuseum på Østlolland.

  Vi skal besøge Danmarks største infrastrukturprojekt og byggeriet af verdens længste sænketunnel, Femern Tunnelen mellem Rødby og Puttgarden.Vi besøger Udstillingscentret i Rødbyhavn, hvor vi får en guidet fortælling og rundvisning om Femern Bælt-projektet. Her kan du komme tæt på byggeriet af den 18 kilometer lange tunnel og det enorme arbejde, der præger regionen frem mod åbningen af tunnelen i 2029.

  Vi spiser lækker frokost buffet på Fuglsang museum og får efterfølgende en guidet rundvisning. Museet har en meget fin samling af kunst fra 1780 og frem til i dag med de væsentligste kunstnere og strømninger i dansk kunsthistorie.
  Museets særudstilling er Som brødre. Udstillingen handler om guldaldermalernes fællesskaber, deres rivalisering og konkurrencen om anerkendelse i et lille kunstmiljø i første halvdel af 1800-tallet.

  Den moderne og prisbelønnede museumsbygning ligger smukt på det østligste Lolland i et charmerende herregårdsmiljø tæt på Guldborgsund og det fredede naturområde Skejten.

  Inkluderet i turens pris er entre, bus, og frokost

  Frokost buffet 
  3 lune retter (inkl. Min. Én vegetarisk)
  2 salater med årstidens grønt
  hjemmerørt dressing
  hjemmebagt brød med smør
  1 vand

  Praktisk info

  Billetprisen er inkl. bus t/r Holbæk inkl. guidet besøg hos Fehmerm Sund & Bælt udstillingen og guidet besøg hos Fuglsang Museum.

  Frokost buffet: 
  3 lune retter (inkl. Min. Én vegetarisk)
  2 salater med årstidens grønt
  hjemmerørt dressing
  hjemmebagt brød med smør
  1 vand

  Ønsker du yderligere mad/drikke undervejs på turen skal du selv sørge for at have det med.

  Mødested: Bussen afgår fra Adm. centret, Jernbanevej 6, 4300 Holbæk kl. 7.30. Bussen kører præcist fra opsamlingsstedet, så SØRG FOR AT KOMME I GOD TID og senest 15 min. før, da den ikke venter hvis du er forsinket. Når vi kommer retur bliver du sat af samme sted, altså Adm. centret, Jernbanevej 6, 4300 Holbæk.
  Nummer
  441975 - Tur til Femern og Fuglsang
  Første mødegang
  onsdag den 01.05.24 kl. 07:30 - 17:30
  Undervisere
  Adresse

  SE TEKST,

  Se på kort

  Mødegange
  1
  Pris
  Almen
  DKK 625,00
  onsdag den 01.05.24

  Kl. 07:30 - 17:30

  LOF vært