• Louise Bruun

    Er ernæringsterapeut og forfatter til 11 bøger, bl.a. bestselleren ”21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost”. Pt. er hun aktuel med ”din grønne rejse – en sund og stærk krop med plantebaseret kost”. Med udgangspunkt i 20 års praktisk erfaring og den nyeste forskning, har hun udviklet sit svar på en antiinflammatorisk livsstil.

Stærk krop, sundt helbred med antiinflammatoriske livsstil

v/Louise Bruun

Kom til et spændende foredrag med Louise Bruun og få indblik i, hvordan du kan blive den absolut bedste udgave af dig selv ved hjælp af den antiinflammatoriske livsstil.   

Glæd dig til en aften med fokus på antiinflammatorisk mad, træning og daglig bevægelse, når Louise deler ud af sine mere end 20 års erfaring.  

Antiinflammatorisk mad handler i al sin enkelthed om at tilvælge den mad, der gør noget særligt for din krop og for dit helbred. Mad som kan noget ekstra og tilmed er sund, nærende, smager vidunderligt, ser lækker ud og sikrer at dine sanser aktiveres.


Få viden, praktiske værktøjer og inspiration

- Hvordan du kommer i gang med den antiinflammatoriske livsstil.
- Sådan skal du spise (og gerne mere plantebaseret), træne og bevæge dig.
- Forskning & Testimonials.
- 80:20: Sådan lever du antiinflammatorisk med plads til også at leve livet frit.

Der er naturligvis tid til at stille spørgsmål efter foredraget samt til at købe en af Louises bøger og få den signeret med en hilsen, hvis du har lyst til det. 
Praktisk info

Dørene åbnes kl. 18.30. Du møder bare op, du skal ikke bruge en "billet". Vi har en liste over de tilmeldte, som vi krydser af i døren.

Nummer
431941 - Stærk krop, sundt helbred med antiinflammatoriske livsstil
Første mødegang
onsdag den 18.01.23 kl. 19:00 - 21:00
Undervisere
Adresse

Holbæk Seminarium, Seminarieparken 2, 4300 Holbæk

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 125,00
onsdag den 18.01.23

Kl. 19:00 - 21:00

Louise Bruun

Seminarieparken 2, 4300 (Kuben)

Se på kort