• Paola Edwards

    Til dagligt arbejder jeg som Learning & Leadership Development Manager i konsulentbranchen. Privat, har jeg altid været fascineret af sund kost og mad, fordi det har passet til min livsstil med masser af sport, dans og yoga – og har gennem tiden eksperimenteret med flere kostretninger som de seneste syv år har været veganske. Jeg har to børn, som dagligt er det bedste kritikere, på det jeg nu kreerer i køkkenet af både sødt og saltede. Jeg er certificeret Kost og ernæringscoach, har på det internationale kulinariske institut Rouxbe gennemført 3 måneders ’Plant-based cooking’ og 4 måneders ’Essential Vegan Desserts. Når tiden tillader det, laver jeg også vegansk mad på Yoga retreats.

Grøn mad for nybegyndere - Del 2 (vegansk)

Fokus på "weekend"mad/lidt mere avancerede retter. Har du nogensinde overvejet at spise lidt grønne mad, men kan ikke helt overskue at komme i gang? Så er denne workshop måske noget for dig. Her lærer du at lave 2-4 velsmagende plantebaserede retter som kan overraske de fleste kødelskere. Du vil blive inspireret hvordan du sammensætter du fødevarer, så du stadig for nok proteiner i din kost (uden at tilsætte kød), hvordan du skaber grundsmagen umami med blot grøntsager og meget mere. Vi arbejder udelukkende med naturlige råvarer – ingen veganske erstatningsprodukter. På workshoppen bliver I inddelt i mindre grupper, så I kan arbejde sammen om at lave retterne.

Praktisk info

Medbring: Din allerbedste skærekniv, et forklæde, en karklud, et viskestykke og plastikbeholdere til evt. rester. OBS: Udgift til råvarer på 150 kr afregnes med underviser på dagen.

Nummer
431384 - Grøn mad for nybegyndere - Del 2 (vegansk)
Første mødegang
lørdag den 21.01.23 kl. 15:00 - 20:00
Undervisere
Adresse

Holbæk By Skole - Bjergmarken, Bispehøjen 2, 4300 Holbæk

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 390,00
lørdag den 21.01.23

Kl. 15:00 - 20:00

Paola Edwards

Bispehøjen 2, 4300 (Blok M, Skolekøkken)

Se på kort