• Daniel Brophy

    Jeg er født og opvokset i New Jersey, USA og uddannet i billedkunst og kunsthistorie på Kean University i New Jersey. Jeg har udstillet i New York, New Jersey, Florida, Polen og Danmark. 

Monotryk for dig og dit (barne)barn

På denne workshop får du og dit barn - eller måske barnebarn - mulighed for at prøve at omsætte ideer og tegninger til grafiske tryk på papir med kreativ vejledning. Der vil være god tid til at eksperimentere, komme i flow og få en god kunstoplevelse sammen. Vi bruger de fantastiske Gelliplates/geléplader, som er sjove og lette at arbejde med - uanset alder.
På workshoppen bliver der mulighed for at:


·       skabe noget med sine hænder


·       lære hvordan et billede kan bygges op


·       lege med perspektiv og lyskilder


·       få et personligt kunstværk med hjem


 


Børn har ofte en direkte kontakt til deres kreativitet og de kan producere den mest umiddelbare, enkle og ærlige kunst, der kan glæde familie og venner som gaver i flotte rammer. 


Medbring selv: Evt. en tegning eller et billede til inspiration til motiv - det kunne være noget med jul. Drikkevarer og snacks. Tøj der må blive beskidt eller et forklæde.


OBS: Prisen på 255 kr er for 1 voksen sammen med 1 barn (registrer i den voksnes navn). Hvis man kommer 1 voksen med flere børn er prisen 130 kr. for ekstra børn (registrer i barnets navn).

Praktisk info

Kom i tøj og sko der må blive beskidt.

Nummer
403345 - Monotryk for dig og dit (barne)barn
Første mødegang
lørdag den 27.11.21 kl. 10:00 - 12:00
Undervisere
Adresse

American Dream Galleri, Munkholmvej 19, 1.th., 4300 Holbæk

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 255,00
Barn
DKK 130,00
lørdag den 27.11.21

Kl. 10:00 - 12:00

Daniel Brophy

Munkholmvej 19, 1.th., 4300 (Lokale)

Se på kort