• Bettina Holmquist

    For tiden arbejder jeg mest i tørklæder og sjaler, som jeg strikker i spændende teknikker som MULTIPATENT og VÆVESTRIK, hvor man kun strikker med en farve/tråd af gangen. Teknikkerne giver et avanceret og flot mønstret udtryk – men det er samtidig enkelt og sjovt at strikke. Generelt er jeg vild med garn, farver og i det hele taget med at strikke.

Strikke workshop med Bettina Holmquist

- Lær den nye, enkle og sjove Multipatent teknik

Lær den nye enkle, sjove og stærkt vanedannende teknik Betina fortæller om multipatent som hun har arbejdet intensivt med de seneste år.

Når vi har lært teknikken, tager vi udgangspunkt i en af Bettinas opskrifter, og kommer godt i gang med et tørklædemønster og får tips til farvevalg, pæne kanter mm. Vi vil også lege lidt med mønsteret strikket i en kombination af garn i forskellige tykkelser.   

Bliver der tid, og har du lyst, så kan du også lære at hækle et par af de kanter Bettina bruger til sine tørklæder.  

Bettina medbringer et udvalg af de mange sjaler, tørklæder og trøjer, som hun har strikket i mange forskellige slags garner, og der vil være mulighed for at købe trykte opskrifter samt spændende garnkits i farver, du måske ikke selv havde tænkt på at sætte sammen

Praktisk info

 Medbring strikkepinde nr. 3 1/2 og (reste)garn i en mørk og lys farve med rimelig stor kontrast og i samme tykkelse, samt noget tyndere eller tykkere (reste)garn. Desuden evt. en hæklenål nr. 3 eller 3 ½.
Nummer
441355 - Strikke workshop med Bettina Holmquist
Første mødegang
søndag den 14.04.24 kl. 10:00 - 13:00
Undervisere
Adresse

Postbygningen, Jernbaneplads 1, 4300 Holbæk

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 250,00
søndag den 14.04.24

Kl. 10:00 - 13:00

Bettina Holmquist

Jernbaneplads 1, 4300 (Sal 3 ( 1. sal Indgang B))

Se på kort