Slædepatruljen Sirius

  Foredrag med tidligere Sirius patruljefører, jægersoldat og medlem af Eventyrernes Klub Erik B. Jørgensen

  Flere end 800.000 danskere så i gennemsnit med, da dokumentarserien Sirius, om Sirius-patruljens arbejde i Nordøstgrønland, ved årsskiftet blev vist på DR.

  Kom bag kulissen og tag med på en levende og gribende rejse, når Erik B. Jørgensen, tidligere Sirius ekspeditionsleder, jægersoldat, medlem af Eventyrernes Klub, forfatter m.m. inviterer os med på patrulje. Slædepatruljen Sirius er et foredrag om Grønlands fantastiske natur og utrolige dyreliv. Om de personlige udfordringer, der er forbundet med at være 26 måneder på Grønland uden at komme hjem. Om de vigtige følgesvende, hundene, som man aldrig glemmer. Om makkerskab, samarbejde, selvhjælp, kulden, navigation, overlevelse – og om rutinerne i en alt andet end almindelig hverdag.

  Foredraget suppleres af små pauser med musik og smukke billeder af naturen, sommer og vinter, dyrelivet, hundene og de mange fantastiske fortællinger undervejs.


  Om Erik B. Jørgensen:

  Erik B. Jørgensen er tidligere Siriusmand og jægersoldat. De seneste 20 år har han gennemført et utal af ture og ekspeditioner rundt om i verden, hvilket i 2013 gjorde ham til medlem af Eventyrernes Klub. I dag kalder han sig for eventyrer, foredragsholder, forfatter, blogger, ekspeditionsleder, podcaster, coach og TV vært.

  Praktisk info

  Dørene åbnes kl. 18.30. Du møder bare op, du skal ikke bruge en "billet". Vi har en liste over de tilmeldte, som vi krydser af i døren.


  Nummer
  432944 - Slædepatruljen Sirius
  Første mødegang
  torsdag den 12.10.23 kl. 19:00 - 21:00
  Undervisere
  Adresse

  Boxen, Østre Havnevej 11, 4300 Holbæk ()

  Se på kort

  Mødegange
  1
  Pris
  Almen
  DKK 150,00
  torsdag den 12.10.23

  Kl. 19:00 - 21:00

  Erik B. Jørgensen

  Østre Havnevej 11, 4300

  Se på kort