Med Cava & kundskab stiller vi skarpt på kultur & videnskab i bred
forstand med afsæt i både fortid, nutid og fremtid. I samabrjed med Holbæk Bibliotekerne
inviterer vi nogle af landets skarpeste eksperter og forskere, som kan gøre os
alle samm...
Vores ideer om, hvad god mad er, har lange historiske
rødder. Siden 1880’erne har økonomiske opsving og teknologiske landvindinger
givet os nye kulinariske muligheder, men også perioder med krig og krise har
sat blivende aftryk på vores forho...
Sammen med journalist og politisk reporter Peter-Lautrup Larsen
tager vi temperaturen på dansk politik både inden- og udenfor Borgens tykke
mure. Hvad rør sig hos danskerne – og dermed politikerne – eller er det omvendt?
Og hvem eller hvad...
Vi
skal smage syv portvine fra to forskellige portvinshuse; Coimbra de Matoos og
Alves de Sousa. Begge portvinshuse er højt præmierede, velrenommerede og helt
særlige, fordi vi har eneretten på importen til Danmark. Du møder altså her en
unik...
Med sin aldrig svigtende begejstring har Morten D. D., som
er uddannet biolog, i mange år været en populær formidler af den danske natur i
radioen og på fjernsyn. Her er virkelig tale om en fagmand, der har noget på
hjerte – og så er han...