Mad til hverdag og fest

Laks

Underviser

Mickey Petersen

Mad til hverdag og fest

Mad til hverdag og fest.

Der tilberedes  retter med udgangspunkt i årstidens råvarer og ønsker fra holdets deltagere vil vi tilberede traditionelle og utraditionelle retter fra alverdens køkkener.

Det omfatter bl.a. supper, grønsagsretter, fiske- og kødretter, desserter og bagning af brød og kager.

Medbring egne drikkevarer, forklæde og egne knive. Råvareudgiften betales hver gang til læreren og den påregnes til kr. 150,- pr. gang. første gang betales kr. 300.-.

Indlæser frie pladser...

Betal med

Priser

Almen

DKK 1.585,00

Info

Nummer

252095

Første mødegang

mandag 20.10.2025, kl. 18.00

Adresse

Gilbjergskolen Parkvej, 101, 3250 (Skolekøkken)

Cookie deklaration



Titel mangler

Besked mangler

Velkommen

Log ind med din email