Lyt til tegnede - vandring med sjælen -ved Ann Bjerre

  Lyt til tegnene – vandring med sjælen

   Glæd dig til energifyldt og inspirerende aften, hvor du får rygsækken fyldt af eventyrlyst til at drage på vandring. Længslen efter enkelhed, stilhed, langsommelighed og bekymringsfrihed har gjort vandring og især pilgrimsvandringen populær. Måske også du har denne længsel?

  Glæd dig til at høre en personlig beretning om et liv, som finder sin kurs, om kunsten at lytte til kroppens, historiens og naturens budskaber, om evnen til at se ”de gule pile på livets vej”.

  Et nyt liv åbenbarer sig gradvist i takt med, hver ny vandring Ann Bjerre er på. En vandring der giver anledning til en sansernes og bevidsthedens eufori, og som bliver vundet skridt for skridt: ad Caminoen i Spanien, i Pyrenæerne på Katarstien, igennem Italiens øde bjerglandskab mod Assisi, på den mytisk ø Iona og i de svenske skove, på vej mod Europas skytshelgen, den hellige Birgitta og hendes kloster i Vadstena.

  Det er en vandring med sjælen, hvor du lytter til tegnene, og lader dig lede på vej.

  Gennem tiden har filosoffer brugt naturen. For filosofferne Nietzche, Kierkegaard og Kant var vandring et værktøj for tankens kraft. Det at vandre er basalt set at sætte farten ned, trække vejret, mærke jorden og lade sig bjergtage af sine omgivelser. Og, der er intet svar du ikke kan gå dig til!

  Kom, lad dig begejstre og få rygsækken fyldt op med eventyrlyst og tag de første skridt i en ny retning når Ann Bjerre inviterer dig med på opdagelsesrejse ind i vandringens potentiale som en vej til personlig udvikling. Glæd dig til ”Lyt til tegnene – vandring med sjælen”.

  Denne aften vil du kunne købe Ann Bjerres bøger til særlig pris.

  Der serveres lidt forfriskninger under foredraget

  Nummer
  241407 - Lyt til tegnede - vandring med sjælen -ved Ann Bjerre
  Første mødegang
  tirsdag den 12.03.24 kl. 19:00 - 21:00
  Undervisere
  Adresse

  Det Gamle Posthus,, Staionsvej,, 3250 Gilleleje

  Se på kort

  Mødegange
  1
  Pris
  Almen
  DKK 130,00
  tirsdag den 12.03.24

  Kl. 19:00 - 21:00

  Ann Bjerre

  Staionsvej,, 3250 (Flygelstue)

  Se på kort