Keltisk spiritualitet -ved Ann Bjerre

  Glæd dig til en inspirerende aften ”I pagt med naturen”, mystik, musik og levende fortælling om den keltisk spiritualitet, der grundlagde pilgrimsvandringen.

   Det er i dag populært som aldrig før at tage på pilgrimsvandring og på retræter, denne tradition har rod tilbage helt til den gamle keltiske tradition, og til de kristne rødder i syd. Den keltisk spiritualitet har fokus på naturen, meditation og mystik.

  Glæd dig denne aften til eventyrlig fortælling om de keltiske helgener Sankt Patrick, Sankt Brigid og Sankt Columba der var med til at grundlægge den keltiske spiritualitet og traditioner.

  Du kommer på rejser til den lille ø Iona, hører mere om keltiske symboler, engle og hvordan kelterne lever i samklang med naturen. Måske dybt inspireret af kelternes ’naturpræster’ Druiderne, de vise mænd og kvinder, der levede i dyb samklang med naturen. Deres helligsteder var i naturen ligesom deres ritualer og ceremonier foregik i landskabstempler. Landskabstemplerne er energiformationer i naturen. Energifyldte steder.

  Den tætte forbindelse til naturen kommer i keltisk spiritualitet især i udtryk igennem at lytte til naturens tegn og undere, og drage på pilgrimsvandringer. Keltiske vandremunke grundlagde mere en 200 klostre rundt i Europa og herfra opstod pilgrimsvandringerne.

  Kom, nyd den keltiske spiritualitet med musik, digte og inspiration til livets vandring ”I pagt med naturen”

  Denne aften vil du kunne købe Ann Bjerres bøger til særlig pris.

  Der serveres lidt forfriskninger.

  Nummer
  232401 - Keltisk spiritualitet -ved Ann Bjerre
  Første mødegang
  tirsdag den 03.10.23 kl. 19:00 - 21:00
  Undervisere
  Adresse

  Det Gamle Posthus,, Staionsvej,, 3250 Gilleleje

  Se på kort

  Mødegange
  1
  Pris
  Almen
  DKK 130,00
  tirsdag den 03.10.23

  Kl. 19:00 - 21:00

  Ann Bjerre

  Staionsvej,, 3250 (Flygelstue)

  Se på kort