En eksklusiv heldagstur for voksne

Langli, natur i verdensklasse

En eksklusiv heldagstur for voksne

Langli, natur i verdensklasse – en eksklusiv heldagstur for voksne

Ro, fordybelse og storslåede naturoplevelser er nøgleordene i dette helt specielle og enestående arrangement. På stigende vand går vi til den nordligste Vadehavsø Langli og her bliver vi omringet af vandet.

Under ebbe går fuglene på vaderne for at fouragere. De samles på øen for at vente på, at vandet igen falder, så ædepladserne bliver tilgængelige. Vi vil være passive tilskuere til dette fantastiske skue og give os tid til rigtig at mærke øen og fuglene og følelsen af at være afskåret fra fastlandet.

Det er en heldagstur så husk at medbringe mad og drikke. Naturvejlederen vil havde enkelte smagsprøver på, hvad området kan byde på (det er ikke et måltid).

 Bemærk: Turen er i alt 10 km. og forholdsvis anstrengende, da vi går i vand noget af vejen. Man kan gå i bare fødder, men medbring sko til når vi går i land. Ved høje vandstande eller meget dårligt vejr aflyses turen. Vigtigt: Medbring selv mad og drikke. Der er toilet på øen.

Praktisk info

Tid: Søndag 10. august 2019 kl. 8.00 – ca. 15.00. Mødested: I Ho drejes til venstre ad Sønderballevej, hvor der er skiltet til Langli. Vi mødes, hvor ebbevejen starter. Man kan parkere lidt inden og gå det sidste lille stykke.
Nummer
190800 - Langli, natur i verdensklasse
Første mødegang
lørdag den 10.08.19 kl. 08:00 - 15:20
Undervisere
Adresse
Mødegange
1
Almen
DKK 180,00
lørdag den 10.08.19

Kl. 08:00 - 15:20

Med Morten Vinding

, ()

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom