Pilates og FysioPilates i Roskilde

Pilates er udviklet af en tysker ved navn Josef H. Pilates er en motionsform, der gør ens muskler lange og smidige, samt toner din krop. Ved træning med Pilates får du i et yderst roligt tempo arbejdet med de funktionelle bevægelser samt forbedret din krops holdning og balance


Pilates handler om vejrtrækning, bækkenets stilling, hovedets og skulderbladenes placering, bækkenbunden, brystkassen, navlen – der er fokus på grundprincipperne ved hver øvelse.

Det kræver koncentration at udøve Pilates, men giver med tiden resultater i form af stærk core, bedre kropsholdning og bedre udgangspunkt for al anden form for træning.

FysioPilates er kort fortalt Pilates udsat for fysioterapi. FysioPilates er baseret på den traditionelle Pilates, som er brudt ned i små bidder, så den kan målrettes til den enkelte person – dvs. helt individuel træning på et lille hensyntagende hold.

Træning med FysioPilates betyder, at du får mulighed for at ændre dit bevægemønster og får mere fokus på en hensigtsmæssig måde at arbejde med din krop på.

Sorter efter

Når du træner FysioPilates i Roskilde vil der altid være en fælles start og herefter en snak fra gang til gang, om hvad hovedfokus med Fysio Pilatesen i Roskilde skal være for den enkelte.

Når du træner Fysio-Pilates i Roskilde, får du dit eget program at arbejde med hjemme og på holdet. Programmet justeres hver gang for at være sikker på, at det kun er kvalitet der bliver arbejdet med. Anden gang vil indeholde en smule teori bag om FysioPilates. Fysio Pilates i Roskilde.

Træningen Fysio Pilates i Roskilde er med fokus på forebyggelse, mindske og eliminerer smerter og funktionsforstyrrelser og at kunne bevæge sig hensigtsmæssig i forhold til den belastning vi har på kroppens led, muskler, knogler og andre strukturer. Dermed opnå en bedre kropskontrol og mindske unødig spænding samt fysisk og psykisk stress.

Det kræver motivation og koncentration når man træner Fysio-Pilates i Roskilde, da man ofte i starten bliver træt fordi vi arbejder med hovedet også.

Neuromuskulær træning handler ikke om at få pulsen op eller de store bevægelser til en start – men til gengæld kan du opnå forudsætningen for at kunne klare de vilde, hæsblæsende aktiviteter eller en helt almindelig hverdag uden smerter.

Prøv FysioPilates i Roskilde.