Mindful Fotografering Aktivhuset Olsbækken, Greve Strand Den 7 og 8 marts 2020

Mindful Fotografering Aktivhuset Olsbækken, Greve Strand Den 7 og 8 marts 2020

Mindful Fotografering - et kursus i glæde og nærvær

Mange oplever, at de får mere og mere travlt og har svært ved at finde ro og glæde i hverdagen.

Med vores koncept kan du give dig selv glæde, pause og fokus - når som helst og hvor som helst.

Vi har videreudviklet en internationalt anerkendt metode, der kobler fokuseringen fra foto med mindfulness. Vi kalder metoden Mindful Fotografering. Den giver på en enkel måde fokus og mulighed for et forfriskende pusterum i en travl hverdag. 

Helt konkret foregår det ved, at man fotograferer med særlige temaer. Når man eksempelvis går ud og kikker efter en ganske bestemt farve, bliver man meget hurtigt nærværende i nuet.

Mange oplever metoden som nemmere, hurtigere og sjovere end traditionel mindfulness. En af fordelene  er, at man kan bruge telefonen, som alligevel ofte er ved hånden.

I Mindful Fotografering bruger man sanserne i stedet for tankerne. Metoden skaber nærvær og ro – præcis som traditionelle mindfulness øvelser. Mindful Fotografering er ikke teknisk, da man sagtens kan anvende kameraet i mobiltelefonen

At fotografere med sanserne er stressforebyggende, da man hurtigt og nemt får fokus på at ’være i nuet’. Metoden er internationalt anerkendt og dokumenteret i en række videnskabelige undersøgelser.

Mindful Fotografering er nem at tage i brug og anvende i det daglige – helt uden forudsætninger – modsat traditionelle mindfulness øvelser, som kræver en vis erfaring, før man mærker en effekt.

Alle kan få glæde af teknikkerne – både individuelt og i teamsammenhæng. I teambuilding er det vores erfaring, at Mindful Fotografering skaber fællesskab på tværs af fagligheder og funktioner og hurtigt kan blive en del af hverdagen. Fællesskabet om fototemaerne kan endvidere fortsætte efter endt kursus.

Vi udbyder p.t. Mindful Fotografering som 6 timers oplæg inkl. øvelser, af 2 - dages varighed.

 

Med venlig hilsen

Skoleleder Bente Mathiassen

LOF Roskilde -Greve

Sorter efter