Orkis, klassisk smykkekunst Del 1 den 2 - 3 maj. Del 2 den 16 og 17 maj 2020 Greve Borgerhus- Udskudt til ny sæson 2020/2021

Lær at lave spændende smykker i klassisk Orkis håndarbejde.

Nærvær med Orkis, klassisk smykkekunst Del 1 og Del 2

Der er mange veje til glæde, nærvær og ro.

Nogle er enkle og kræver ingen forudsætninger - Andre kræver dedikation og træning - som Nærvær med Orkis.

I vores orkis kursus genopliver vi en næsten glemt håndarbejdsform, og transformerer den til moderne mandala inspirerede vedhæng og øreringe – helt nyt og alligevel klassisk smykkekunst. 

 Du kan orkere overalt. Udstyret fylder næsten ingenting. Du kan sidde med det i toget, på cafeen eller i sofaen derhjemme og lave de mest vidunderlige, personlige gaver til dem, du holder af - og selvfølgelig også til dig selv.

 Orkis tager tid og kræver omhu. Det er det, der giver dig den særlige ro. Og resultaterne er derefter. Du står med noget unikt, smukt og dybt tilfredsstillende.

 Orkis er for alle fingerfærdige, der er interesserede i at bruge hænderne til at skabe enestående smykker.

På vores kursus lærer du at beherske en række grundlæggende teknikker som højre knude, venstreknude, picot, brug af hjælpetråd, forening af løkker og buer, låseknude, splitting, omvendte knuder, sammenhæftning og brug af perler i såvel buer som ringe.  Og samtidig lærer du en teknik, der kan give dig fokus og ro i hverdagen. 

Når du har lært grundteknikkerne, kan du nemt udvikle din helt personlige smykkestil.

 

Med venlig hilsen
Skoleleder Bente Mathiassen
LOF Roskilde -Greve

Sorter efter