Betaling

Betaling

4 måder at betale på.

1) DANKORT. Hvis du tilmelder dig via vores hjemmeside familieskolen.dk, kan du vælge at betale med dankort.

2) NETBANK. Hvis du tilmelder dig via vores hjemmeside, telefonisk, eller mail kan du vælge at få tilsendt en kodelinje til betaling i netbank i en mail. Kodelinjen er magen til den, der står i bunden af et girokort.

3) GIROKORT. Hvis du tilmelder dig via telefonen eller en mail, kan du vælge at få tilsendt et girokort med posten. Du skal være opmærksom på, at der er et administrationsgebyr på 40 kr., ved bestilling af et girokort.

4) KONTANT: Hvis du ønsker at betale kontant, bedes du møde op på kontoret i vores åbningstid (man.-tors. 10.00-14.00). På kontoret kan du IKKE betale med Dankort eller Mobilepay.

Betaling med Dankort
Vi tager ikke noget gebyr for brug af dankort. Når du foretager din tilmelding, vil alle indtastede oplysninger blive SSL-krypteret via en sikker linje, som er godkendt af NETS Danmark. Du kan læse mere om betaling og sikkerhed på nettet hos NETS Danmark og hos Forbrugerrådet.

Betalingsfrist
Så hurtigt som muligt - så du sikrer dig plads på holdet. Pladsen vil først være din, når Familieskolen har modtaget din indbetaling. 

Betalingsfrist fremgår af mailen med den tilsendte kodelinje eller et fremsendt girokort. Hvis betalingsfristen ikke overholdes, vil du få tilsendt en betalingspåmindelse. Ved yderligere påmindelser vil beløbet blive pålagt et gebyr på 50,- kr. for hver ny påmindelse.

OBS! Du bedes være opmærksom på, at det kan tage op til en uge før betaling via girokort eller kodelinje i netbank er registreret.

VIGTIGT: Manglende betaling er IKKE en afmelding. HUSK derfor altid at kontakte Familieskolen for at blive afmeldt. Læs mere her.