Tvillinger

Tvillinger

OBS! Ved tilmelding til børneholdene er det den voksne, der skal tilmeldes. Hver tilmeldt voksen kan på vores tvillingehold deltage med to børn.

Du kan sortere holdene efter forskellige kriterier i rullegardinet nedenfor - Sorter efter: startdato, hold, underviser, by, postnummer eller ugedag.

Klik på det enkelte hold for mere information og tilmelding.

Sorter efter

Der er ingen tvivl om, at det kan være en udfordring at komme ud af døren og deltage i en aktivitet med ét barn, men forestil dig så hvor svært det må være at komme afsted med to børn. Og det er præcis det hensyn vi tager med vores babyrytmik for tvillinger. Her er er undervisningen i babyrytmik tilrettelagt således, at der bliver taget hensyn til, at du er alene afsted med to små babyer. Babyrytmik er rigtigt godt da babyrytmikken stimulerer motorikken, sanserne og styrker babyens kropsbevidsthed og musikalitet. Få en stjernestund med dit barn til leg og rytmik. Her tumler vi på barnets betingelser og styrker på den måde barnets sanser og motorik. Vi leger sanglege, boltrer os på madrasser, laver kolbøtter, leger med bolde, tørklæder, rasleæg, faldskærm og meget andet. Alt sammen aktiviteter som styrker dit barns sanser og motorik. Der er ingen tvivl om, at det er sundt at tumle med sit barn, men bliver vi lidt bange for om vi er for voldsomme og det holder os så tilbage fra at tumle med barnet. Men det er bare super vigtigt at tumle med sit barn, da det udover at styrke barnets sanser og motorik også giver barnet en bedre følelse af sin krop og kroppens muligheder og begrænsninger.