Svømning for børn 1-3 år

Svømning for børn 1-3 år

OBS! Ved tilmelding til børneholdene er det den voksne, der skal tilmeldes. Hver tilmeldt voksen kan deltage med et barn.

Du kan sortere holdene efter forskellige kriterier i rullegardinet nedenfor - Sorter efter: startdato, hold, underviser, by, postnummer eller ugedag.

Klik på det enkelte hold for mere information og tilmelding.

Sorter efter

Ved Familieskolen har vi mange hold med børnesvømning 1-3 år. Med børnesvømning bliver dit barn stille og roligt vænnet til vandet. Da der er stor forskel på børn er det vigtigt, at I tager hensyn til barnets niveau. Hvis barnet er utryg ved vand er det en god idé at melde barnet til børnesvømning på et mindre aldersniveau. Vand er et fantastisk element og allerede fra børn er helt små har de stor glæde af at boltre sig og lege i vandet. Vi leger og har det sjovt i vandet. Børnesvømning er med til at give barnet tryghed ved vandet, samt kropsbevidsthed. Børnesvømning 1-3 styrker også barnets muskler og balance og bonussen er, at det giver dig og dit barn en helt specielt form for nærvær. Alle børnesvømnings hold ved Familieskolen er små, så der er plads til det individuelle barn. Vi svømmer altid i varmt vand der er omkring 34 grader, så børnene ikke kommer til at fryse. Børnesvømning foregår sammen med en voksen som barnet er tryg ved. Det kan være far, mor, bedsteforældre eller andre voksne barnet er tæt med. Hvis du har spørgsmål til, hvilket hold, du skal melde dit barn til, så er du altid velkommen til at ringe til vores dygtige underviser.