Babymassage og zoneterapi

Babymassage og zoneterapi

OBS! Ved tilmelding til børneholdene er det den voksne, der skal tilmeldes. Hver tilmeldt voksen kan deltage med et barn.

Du kan sortere holdene efter forskellige kriterier i rullegardinet nedenfor - Sorter efter: startdato, hold, underviser, by, postnummer eller ugedag.

Klik på det enkelte hold for mere information og tilmelding.

Sorter efter

Kunne du tænke dig at lære babymassage og babyzoneterapi, så har vi mange hold, der kan hjælpe dig med at få en intim hyggestund med din baby. På vores babymassage kursus lærer du teknikker, der kan blandt andet kan forbedre din babys søvn og afhjælpe fordøjelsesproblemer. På babymassage kurset får du udleveret en folder, så du kan huske teknikkerne, når du kommer hjem. Zoneterapi til din baby kan være en rigtig god idé at lære, da det kan lette mange små gener. Baby zoneterapi er en ganske enkelt teknik at lære og på vores kurser lærer du hvilke zoner, der hjælper på at bedre din babys søvn eller afhjælpe mavekneb. Der skal ikke så meget til før zoneterapien har en effekt - blot få minutter kan hjælpe og du behøver ikke være bange for at kunne gøre skade på din baby. På zoneterapi kurset for babyer får du også udleveret en lille guide, så du eller din partner kan lave teknikkerne derhjemme. Både babymassage og babyzoneterapi kan være en dejlig ting du og din baby kan have sammen derhjemme, hvor I har en stille og rolig stund, hvor det bare handler om nærværet mellem dig og din baby. Det er en god idé at lave både babymassage og babyzoneterapi forebyggende - du kan ikke gøre nogen skade og måske kan din baby genkende situationen, når I gør klar til babymassage eller babyzoneterapi, så den allerede der begynder at slappe af.