Københavns politigård, rundvisning

En rundvisning på Københavns Politigård indeholder både arkitektoniske og historiske fortællinger. Rundvisningen indeholder bl.a. den ikoniske runde gård, som slet ikke skulle have været rund og den firkantede gård, der i dag er mest kendt som mindegården. Alle rundvisningerne bliver varetaget af nuværende eller tidligere politifolk. 

Københavns Politigård er hovedsæde for Politiet og derfor kan der opstå situationer, hvor aflysning finder sted med kort varsel. 
Vi henstiller til, at man som deltager i rundvisning på Københavns Politigård respekterer Politigården som en arbejdsplads og udviser passende adfærd. 

Det er IKKE tilladt at medbringe store tasker på rundvisningen og at parkere langs Politigården. 

Af sikkerhedsmæssige årsager skal alle deltageres navn og adresse oplyses til politiet forud for rundvisningen. Alle deltagere skal have adresse i Danmark.

OBS: Ved tilmelding af flere personer på samme tid, skal der opgives navn, adresse, telefonnummer samt email-adresse på samtlige personer. Det ikke er muligt at ændre i navne på deltagere, senere end en uge før rundvisningen.

Det er vigtigt at skrive sig på venteliste ved fyldt hold, da vi opretter nye rundvisninger i takt med, at ventelisten er stor nok.

HUSK: At medbringe gyldigt billede-id (kørekort eller pas), da det skal fremvises ved indgangen til Politigården.

MØDESTED: Indgangen til Politigården ved Polititorvet.

Parkering: 
Man være heldig at finde en fri plads på Polititorvet eller i sidegaderne omkring Politigården, men man skal sætte god tid af til at finde en ledig plads.

Offentlig transport: Busserne 2A, 5C og 9A kører alle fra Københavns Hovedbanegård og stopper på Polititorvet.

 

OBS: Omviserne på Politigården har så mange gode historier, at de har tendens til at brede sig ud over de to planlagte to timer. Du bedes derfor forberede dig på, at rundvisningen godt kan tage længere tid (ml. 30-60 min) end planlagt. Du vil blive modtaget ved Politigården af en medarbejder fra LOF-Skolen. Kom gerne i god tid.

Nummer
192118 - Københavns politigård, rundvisning
Første mødegang
torsdag den 12.09.19 kl. 17:00 - 19:00
Undervisere
Adresse

Indgangen, Politigården, 1567 København V

Se på kort

Mødegange
1
Almen
DKK 175,00
torsdag den 12.09.19

Kl. 17:00 - 19:00

Med LOF repræsentant

Politigården, 1567 (Indgangen)

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom