Julekoncert med Marie Carmen Koppel

When you wish upon a star

Det er med stor glæde at LOF Vordingborg kan byde velkommen til Danmarks gospel- og souldiva Marie Carmen Koppel i Bogø kirke, hvor hun inviterer indenfor med hjertevarm julestemning til sit nye julealbum ”When you wish upon a star”.

Marie Carmen Koppel har turneret Danmark tyndt hvert år på en omfattende juleturne de sidte 20 år. Marie elsker den tid på året, hvor hun igen må tage alle sine yndlingssange op af julekassen og bring dem til live igen. Det er en tid med traditioner, travlhed og kirker og musikhuse fyldes landet over med kærlig og intens julestemning og musikalitet på internationalt niveau.
I år har Marie Carmen valgt at udgive endnu et julealbum med titlen ”When you wish upon a star”, som hun fortolker på albummet med nærvær og varme som ingen anden. På albummet findes juleklassikere som bla. Silent night, Dejlig er jorden og Let it snow.

Musikalsk bakkes sangerinden op af sin bror Benjamin Koppel på saxofon og hendes faste pianist gennem 27 år Steen Rasmussen.

Marie Carmen Koppel synger sig igennem smukke intense store ballader, som den gospelagtige ”Nativity Carol”. Den smukke og nærværende fortælling på ”Christmas time is here”, den jazzede svingende og legende ”Winter Wonderland”. Alle med budskaber om glæde og kærlighed, forståelse og empati. Ord som er del af Marie Carmens grundværdier.

Julen har en ganske særlig plads i Marie Carmen Koppels hjerte. Og den amerikanske jul tog hun for alvor til sig, da hun i to år boede i New York, og som den eneste hvide var gospelsanger i Fountain Church of Christ i Broooklyn. For Marie Carmen Koppel rimer juletiden med nærhed, kærlighed og refleksion over tilværelsen. Det er en tid til at samles og at tænde lys i mørket. Men mens mange nyder tiden med deres kære, er andre ensomme i julen. Juletiden bør derfor give tid til omtanke og medmenneskelighed, mener hun. For julen handler om at dele de gode ting.

Musikken er for Marie Carmen Koppel noget af det bedste ved julen. Derfor er hun igen i år på sin traditionsrige juleturne der bringer hende rundt i hele landet, hvor hun hvert år synger julen ind for et trofast publikum med amerikanske carolls og juleklassikere både fra hendes første julealbum ” A merry little christmas” fra 2010 og selvfølgelig også hendes spritnye julealbum ” When you wish upon a star” som hun glæder sig til at præsentere.

Sikkert er det, man går aldrig uberørt fra en julekoncert med Marie Carmen Koppel.

Inden koncerten kl. 16.30 byder Restaurant Stalden, Bogø, på en skøn 3-retters menu bestående af:
Squachsuppe
Ovnstegt kylling med chili, tomater og ris
Pannacotta
Pris kr. 199,-

Bestilles særskilt på tlf. 24 67 77 05 senest den 19/11.

Koncerten udbydes i samarbejde med Bogø kirke meninghedsråd.

Praktisk info

OBS. du modtager ikke fysiske eller printbare billetter, men noteres på vores gæsteliste, som tjekkes i døren.
Nummer
192504 - Julekoncert med Marie Carmen Koppel
Første mødegang
fredag den 22.11.19 kl. 19:00 - 20:10
Undervisere
Adresse

Bogø Hovedgade 177, 4793 Bogø By (Bogø Kirke)

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 195,00
fredag den 22.11.19

Kl. 19:00 - 20:10

Med Marie Carmen Koppel

Bogø Hovedgade 177, 4793 (Bogø Kirke)

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom