Besøg toppen på Camp Adventures nye udsigtstårn

Besøg Camp Adventures prisbelønnede nye udsigtstårn ved Gisselfeld

 

På Sydsjælland rejses et nyt vartegn, når udsigtstårnet ved Camp Adventure i skovene ved Gisselfeld står klar i slutningen af 2018. Det nye høje tårn, der rejser sig over trækronerne, er på toppen 135 meter over havets overflade. Der vil være en fantastisk udsigt over hele Sydsjælland.

Det nye udsigtstårn står ved Camp Adventure i Haslev, der også har 10 trætopbaner i forskellige sværhedsgrader samt Danmarks længste svævebane. Camp Adventure har desuden en indendørs klatrehal og en naturlegeplads med forhindringsbane og mange hyggelige ’siddesteder’, fx lige ned til den lille sø ved siden af gårdspladsen.

Vi skal høre et foredrag om det nye udsigtstårn og ud på en guidet rundtur, hvor der fortælles om projektet, processen og brandingen, herunder om nye tiltag og planer.

Det er arkitektvirksomheden Effekt, der har tegnet det 45 høje udsigtstårn kaldet ’Tårnet’, der allerede er vidt berømt i hele verden, allerede inden det blev bygget. I 2017 vandt det timeglasformede tårn nemlig en tysk designerpris, og blev eksponeret i internationale medier. Så ud over at give adgang til en enestående udsigt, er tårnet en attraktion i sig selv. Man går op i Tårnet via en 600 m lang rampe, der starter fra skovens bund, og bevæger sig op langs trækronerne og kulminerer med en 360° udsigt over det unikke kuperede sydsjællandske landskab. Du kan se mere om stedet på www.campadventure.dk.

I prisen indgår: Foredrag og guidet rundvisning samt billet til ’Tårnet’.

OBS!

Der er mulighed for at købe mad og drikke på Camp Adventure.

Der skal påregnes p-afgift for biler på 50 kr.

Camp Adventure har åbent frem til kl. 18.00, så der er mulighed for at blive efter LOF-arrangementet, og evt. afprøve klatrebanerne.

Mødested: kl. 11:00 Camp Adventure, Hovedhuset v/ Informationen, Denderupvej 19, 4690 Haslev. 

Foto på hjemmesiden er leveret af EFFEKT Arkitekter og Camp Adventure.

Nummer
191101 - Besøg toppen på Camp Adventures nye udsigtstårn
Første mødegang
søndag den 12.05.19 kl. 11:00 - 15:00
Undervisere

Adresse

Hovedhuset, informationen, Denderupvej 19, 4690 Haslev

Se på kort

Mødegange
1
Almen
DKK 350,00
søndag den 12.05.19

Kl. 11:00 - 15:00

Med

Denderupvej 19, 4690 (Hovedhuset, informationen)

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom