• Kristian Romme
    Kristian Romme. Jeg havde mine første erfaringer med yoga og meditation i 2005 og erfarede hurtigt hvor stor indflydelse det havde på mit velbefindende og min interaktion med folk omkring mig.   Det fascinerer mig, hvordan tilsyneladende små ændringer i bevidsthed og fokus fundamentalt kan forandre både vores ydre og indre tilstand.   Jeg bor og arbejder på Anahata Yoga Center på Møn, hvor hverdagen går op i et med fælles daglig praksis, praktisk arbejde, undervisning, madlavning, musik og gåture langs de smukke strande.   Siden juli 2018 har jeg dog det meste af tiden boet i Bhakti Marga’s yogacenter i Sydtyskland. Her har jeg sideløbende med ashram livet været under uddannelse i Atma Kriya Yoga, meditation, sanskrit chanting, kirtan musik og meget mere.   Min undervisning har det enkle fokus at bringe opmærksomheden fra sindets ofte urolige tilstand til den universelle fred, kærlighed og glæde, vi alle bærer i hjertet. Når vi lærer at hvile mere i os selv, finder vi nye resurser til at møde dagligdagen med kærlighed og overskud.   Du er altid velkommen til at kontakte mig på tlf +4560776476 eller email k_romme@hotmail.com

Simply Meditation

Workshop

Simply Meditation er et sæt lette teknikker, der hjælper med at bringe ro i sindet, skabe indre balance og giver dig mulighed for at opleve mere kærlighed i livet og i dine relationer. Denne enkle praksis skaber ro i sindet på bare 5-15 minutter og støtter dit fysiske, mentale og følelsesmæssige velvære. En daglig meditationspraksis hjælper med at minimere tankemylder i en travl hverdag og støtter følelsen af en større tilfredshed med livets enkle glæder. Disse enkle teknikker åbner for hjertets kærlighed, og kan medvirke til at ændre dit liv til det mere positive.


Simply meditation er perfekt for dig, der ikke har mediteret før. Du får udleveret en manual med billeder og udførlig beskrivelse af alle teknikkerne, så du kan forsætte din praksis derhjemme.

Simply Meditation består bl.a. af:

Gentagelse af et mantra med åndedrættet – Fokuserer og beroliger sindet, og holder dig i nuet.

Meditationsteknikker – Koncentration og fokus bringer de rationelle og følelsesmæssige kvaliteter i harmoni.

Åndedrætsøvelser – Observation og kontrol af åndedrættet fremmer fysisk og energimæssig balance.

Hjertevisualisering – Hjælper dig med at gå ind i hjertet, så du kan få adgang til dets visdom.

Mudras – Yoga for hænderne styrker og understøtter din meditationsøvelse og balancerer din energi.

Afslapningsøvelser – Bevidst og nærværende afspænding af krop og sind.

OBS. Har du tidligere lært Atma Kriya Yoga, så er dette kursus ikke egnet for dig.


Om underviseren

Kristian Romme bor og arbejder på Anahata Yoga Center på Møn. Hverdagen går med fælles daglig praksis, praktisk arbejde, undervisning, madlavning, musik og gåture langs de smukke strande.

Kristian Romme udtaler: ”Det fascinerer mig, hvordan tilsyneladende små ændringer i bevidsthed og fokus fundamentalt kan forandre både vores ydre og indre tilstand. Derfor har min undervisning det enkle fokus at bringe opmærksomheden fra sindets ofte urolige tilstand til den universelle fred, kærlighed og glæde, vi alle bærer i hjertet. Når vi lærer at hvile mere i os selv, finder vi nye ressourcer til at møde dagligdagen med kærlighed og overskud.”

Kristian Romme stiftede først bekendtskab med yoga og meditation for omkring 17 år siden, og har siden haft en fast daglig praksis, deltaget på adskillige retreats og boet i kortere og længere perioder i yoga-ashrams og spirituelle fællesskaber rundt i verden. Han er netop hjemvendt fra et længere ophold i et yogacenter i Sydtyskland, hvor han har uddannet sig i Atma Kriya Yoga, meditation, sanskrit chanting, kirtan musik og meget mere.Nummer
201115 - Simply Meditation
Første mødegang
søndag den 19.04.20 kl. 13:00 - 18:00
Undervisere
Adresse

DGI huset, Solbakkevej 42, 4760 Vordingborg

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 350,00
søndag den 19.04.20

Kl. 13:00 - 18:00

Med Kristian Romme

Solbakkevej 42, 4760 (Avnø fjord)

Se på kort