Madlavning og bagning

Madlavning og bagning

Sorter efter

tirsdag den 19.02.19

Sundt blodtryk på 14 dage - i køkkenet med læge Jens Linnet

  • Venteliste
  • Bogø By
  • tirsdag den 19.02.19 kl. 17:00 - 21:00

Mere end en million voksne danskere har forhøjet blodtryk og dermed øget risiko for blodprop og hjerneblødning. Nu viser forskningen, at en særlig måde at spise på kan være nøglen til at sænke trykket. Resultaterne kan måles allerede efter to uger...

Se hold og info

søndag den 24.02.19

Mad din tarm vil elske!

  • Ledige pladser
  • Stege
  • søndag den 24.02.19 kl. 10:00 - 16:00

70% af vores immunsystem sidder i mavetarmen. En velfungerende fordøjelse er derfor afgørende for vores helbred og velvære hele året rundt. Oppustethed, irritabel tarm og en lang række sygdomme kan forebygges og afhjælpes med en afbalanceret kost...

Se hold og info

torsdag den 11.04.19

Fermentering

  • Ledige pladser
  • Stege
  • torsdag den 11.04.19 kl. 18:00 - 21:00

Fermentering Der arbejdes med begyndende fermenteringsprojekter. Projekterne startes op og man passer dem hjemme da fermentering er en gæringsproces der tager flere uger før produktet er færdigt:-) Medbring patentglas da glas med skruelåg IKKE...

Se hold og info