WILD - Verdens sidste vilde steder og truede dyr

Naturfotograf, National Geographic Explorer, Canon Ambassadør og forkæmper for beskyttelse af verdens vilde natur og vilde dyr, Helle Løvevild Golman tager med sit foredrag publikum på en rejse over verdens mangfoldige kontinenter og ind i det fantastiske dyreliv, der stadig findes derude.

I ord og umådeligt smukke billeder hører vi fortællingerne om, hvordan det er at leve blandt verdens vilde dyr, få de rigtige billeder, hvorfor det er hårdt og til tider farligt - og hvorfor man kan blive verdens lykkeligste menneske af at færdes netop der.

Historien starter altid med kærligheden og den dag, Helle og Uri møder hinanden, og fortsætter med, hvorfor WILD opstod som en nødvendighed, og hvorfor de har viet deres liv til at redde verdens sidste vilde steder.


Debatoplæg:
- Hvorfor er den vilde natur vigtig? - Hvad kommer de vilde dyr i resten af verden os ved? - Hvorfor mener Helle og Uri, at kærligheden kan redde naturen? - Hvorfor er det et personligt ansvar og ikke kun et politisk? - Nytter det noget, at man gør noget selv?  

 

Helle er professionel naturfotograf, og giver et brag af et foredrag med en masse fantastiske billeder, og ligeså fantastiske historier fra rejser med Projekt WILD, hvor hun sammen med sin mand Uri Løvevild Golman, fotograferer verdens sidste vilde steder og truede dyr.

De har lige modtaget Lise Nørgaad-legatet fordi de kæmper for miljøet og dyrene.

Lise Nørgaard udtaler ifølge BT:

»Parret kæmper for miljøet, og man burde begynde at give børn en dybdegående og respektfuld interesse for naturen,« siger hun.

»Når man ser, hvordan unge hyler og skriger foran Christiansborg, mens der samtidig svines til på festivalpladser, må det være, fordi de aldrig lærte det, jeg lærte i skolen.«

»Nemlig at kende dyrene, planterne, fiskene og respektere dem. Dengang havde vi noget, der hed iagttagelseskundskab.«

»Det har man fuldstændig sluppet i skoleundervisningen. Nu om dage taler man i tv-quizzerne om, hvad der er størst: en krage eller en musvit. De ved intet,« siger hun sarkastisk.
Du kan læse hele artiklen her 
https://www.bt.dk/…/lise-noergaard-fejrer-102-aars-foedsels…

Foredraget starter allerede kl. 18 så børn og teenagere kan komme med! De vil elske det.

Nummer
192124 - WILD - Verdens sidste vilde steder og truede dyr
Første mødegang
tirsdag den 29.10.19 kl. 18:00 - 20:30
Adresse

salen, Sydhavnsvej 6, 4760 Vordingborg

Se på kort

Mødegange
1
Almen
DKK 100,00
Barn under 14 år
DKK 50,00
tirsdag den 29.10.19

Kl. 18:00 - 20:30

Med Helle Løvevild Golman

Sydhavnsvej 6, 4760 (salen)

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom