• Frede Damgaard
    Ernæringsterapeut DET, Phytoterapeut, Biopat/ Naturopath ibm Frede Damgaard er en kæmpe kapacitet, og har i mere end 45 år beskæftiget sig med alternativ behandling, vejledning i kost og vitaminer, mineraler, fedtsyrer og urter, og på denne baggrund vejleder han i rigtig brug af kosttilskud m.m..        

Inflammation – og livsstil

Inflammationer er en overordnet og meget bred betegnelse for forskellige lidelser i kroppen, der er ledsaget af smerte og bevægelsesindskrænkning, og ligeledes er det med andre kroniske lidelser i forbindelse med immunforsvaret.

Mange kroniske lidelser og livsstilssygdomme, nedsat immunforsvar, smerter og bevægelsesindskrænkninger skyldes inflammationer i kroppen.

Hør hvordan livsstil, kost og tarmfunktionen påvirker udviklingen af insulinresistens, diabetes 2, kredsløbssygdomme, inflammationer i bevægeapparatet, og tarmsystemet og ligeledes et svækket immunforsvar.

Bliv klogere på hvordan kosten kan fremskynde aldring og være skyld i stress og mangel på energi.

Frede Damgaard kommer også ind på hvordan du påvirker kroppens syre-basebalance og inflammationstilstande med den mad du spiser.

Frede Damgaard præsenterer den forskning, der findes og giver sit bud på en sund livsstil.

Frede Damgaard er en kæmpe kapacitet, og har i mere end 45 år beskæftiget sig med alternativ behandling, vejledning i kost og vitaminer, mineraler, fedtsyrer og urter, og på denne baggrund vejleder han i rigtig brug af kosttilskud m.m..

 

 

Ernæringsterapeut DET, Phytoterapeut, Biopat/ Naturopath ibm Frede Damgaard vil på dette foredrag fortælle om betydningen af sund kost, og om de usunde vaner, stimulanser og søde sager´s betydning for bl.a. syre-base-balancen, inflammation og andre belastningsfaktorer i forbindelse med smerter, nedsat immunforsvar og diabetes.

 

Frede Damgaard har i årtier beskæftiget sig med alternativ behandling indenfor ernæring, urter og kosttilskud, bl.a. som selvstændig behandler, underviser og foredragsholder. Han er pionerer og en kapacitet inden for sit felt i Danmark og flere lande og er altid opdateret med nyeste viden fra forskning og kurser i ind- og udland.

Frede Damgaards viden om ernæring og kostens betydning for kroppen er enorm og et stort antal mennesker har nydt godt af hans råd, anvisninger og behandlinger.

Et spændende og lærerigt foredrag, som trækker fulde sale andre steder i landet.

Alle interesserede er velkomne – der kræves ingen forudsætninger eller forhåndsviden om emnet.

Nummer
201113 - Inflammation – og livsstil
Første mødegang
mandag den 09.03.20 kl. 19:00 - 21:30
Undervisere
Adresse

Solbakkevej 42, 4760 Vordingborg (DGI huset)

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 125,00
mandag den 09.03.20

Kl. 19:00 - 21:30

Med Frede Damgaard

Solbakkevej 42, 4760 (DGI huset)

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom