LOF med i ABC for mental sundhed

LOF med i ABC for mental sundhed

Gør noget aktivt, gør noget i et fællesskab og gør noget meningsfuldt. Så vil du opleve større mental sundhed.

13. maj 2019

Mental sundhed er alt det, der gør livet værd at leve. Det er også din mentale sundhed, der giver dig overskud til at holde dig fysisk sund og rask.

Om ABC for mental sundhed
ABC står for Act, Belong, Commit. Altså vær aktiv i et fællesskab på en meningsfuld og forpligtende måde. ACB for mental sundhed henvender sig til hele befolkningen. 

Det er sundt at være aktiv. Det vil sige løbe en tur, synge i kor, male, tegne, dyrke yoga eller noget helt andet, der giver mening for dig. Dyrker du din interesse sammen med andre, er du godt på vej til et bedre mentalt helbred. Det er hovedteorien bag ABC for mental sundhed. 

LOF giver dig mulighed for at dyrke mange forskellige aktiviteter sammen med andre. Mange af vores deltagere oplever, at det er fællesskabet på vores hold, og det at dele sin interesse med andre, der skaber mening, og motiverer dem til at komme tilbage sæson efter sæson. LOF har derfor meget at bidrage med til ABC for mental sundhed. 

Læs mere om initiativet ABC for mental sundhed her 

Læs mere om aftenskolen og mental sundhed i artiklen Aftenskolen styrker den mentale sundhed med sundhedsinnovator Peter Thybo

Aftenskolen styrker din mentale sundhed

  • 8. maj 2018 - Aftenskolens fællesskaber holder os mentalt sunde. Det mener sundhedsinnovator Peter Thybo, der er forfatter til bogen Det dobbelte KRAM.