Madlavning for jægere

Lær at tilberede vildt

Mangler du som jæger inspiration til tilberedningen af dit nedlagte bytte? Så kom og vær med på dette hold, hvor vi har fokus på en bred anvendelse af forskellige typer vildt. Underviser Peter Finnemann Viuff er jæger og uddannet kok, og han har en baggrund fra blandt andet Henne Kirkeby kro, Ti Trin Ned i Fredericia og arbejder i dag som kokkefaglærer på teknisk skole. Vi ses til nogle "vilde smagsoplevelser"!

Praktisk info

Husk et forklæde. Underviseren indkøber fra gang til gang etfer antal deltagere. Kursisterne betaler underviseren for den indkøbte mad, så det er vigtigt, at man melder fra, hvis man er forhindret en mødegang.


Nummer
192633 - Madlavning for jægere
Første mødegang
Thursday den 10.09.20 kl. 18:00 - 20:15
Undervisere
Adresse

Askov-Malt Skole, , 6600 Vejen

Se på kort

Mødegange
6
Pris
Almen
DKK 750.00
Pensionist Vejen
DKK 675.00
Thursday den 10.09.20

Kl. 18:00 - 20:15

Med Peter Finnemann Viuff

, 6600 (Skolekøkken)

Se på kort

Thursday den 24.09.20

Kl. 18:00 - 20:15

Med Peter Finnemann Viuff

, 6600 (Skolekøkken)

Se på kort

Thursday den 08.10.20

Kl. 18:00 - 20:15

Med Peter Finnemann Viuff

, 6600 (Skolekøkken)

Se på kort

Thursday den 22.10.20

Kl. 18:00 - 20:15

Med Peter Finnemann Viuff

, 6600 (Skolekøkken)

Se på kort

Thursday den 05.11.20

Kl. 18:00 - 20:15

Med Peter Finnemann Viuff

, 6600 (Skolekøkken)

Se på kort

Thursday den 19.11.20

Kl. 18:00 - 20:35

Med Peter Finnemann Viuff

, 6600 (Skolekøkken)

Se på kort