Madlavning for jægere

Lær at tilberede vildt

Mangler du som jæger inspiration til tilberedningen af dit nedlagte bytte? Så kom og vær med på dette hold, hvor vi har fokus på en bred anvendelse af forskellige typer vildt. Underviser Peter Finnemann Viuff er jæger og uddannet kok, og han har en baggrund fra blandt andet Henne Kirkeby kro, Ti Trin Ned i Fredericia og arbejder i dag som kokkefaglærer på teknisk skole. Vi ses til nogle "vilde smagsoplevelser"!



Praktisk info

Udgifter til indkøb af mad afholdes af kursisterne. Hvis du er forhindret i en mødegang er det derfor vigtigt, at du melder afbud på 26 78 14 84 (LOF), så indkøbet tilpasses antal deltagere.

Nummer
192622 - Madlavning for jægere
Første mødegang
Wednesday den 23.10.19 kl. 18:00 - 20:15
Undervisere
Adresse

Askov-Malt Skole, , 6600 Vejen

Se på kort

Mødegange
5
Almen
DKK 625.00
Pensionist Vejen
DKK 575.00
Wednesday den 23.10.19

Kl. 18:00 - 20:15

Med Peter Finnemann Viuff

, 6600 (Skolekøkken)

Se på kort

Wednesday den 06.11.19

Kl. 18:00 - 20:15

Med Peter Finnemann Viuff

, 6600 (Skolekøkken)

Se på kort

Wednesday den 20.11.19

Kl. 18:00 - 20:15

Med Peter Finnemann Viuff

, 6600 (Skolekøkken)

Se på kort

Wednesday den 04.12.19

Kl. 18:00 - 20:15

Med Peter Finnemann Viuff

, 6600 (Skolekøkken)

Se på kort

Wednesday den 18.12.19

Kl. 18:00 - 20:15

Med Peter Finnemann Viuff

, 6600 (Skolekøkken)

Se på kort