Madlavning for jægere - "Nak og æd"

Lær at tilberede vildt

Mangler du som jæger inspiration til tilberedningen af dit nedlagte bytte? Så kom og vær med på dette hold, hvor vi kommer rundt om behandling af vildtet fra skud til bord. Hvis der er interesse for det på holdet, kan vi en af gangene på ægte "Nak og æd"-maner tilberede vildtet over åben ild. Underviser Brian Finderup er jæger og uddannet kok, og han har i mere end 35 år styret kødgryderne professionelt som kok, køkkenchef og kantineleder.Vi ses til nogle "vilde smagsoplevelser"!

Tilmelder du dig alle ti mødegange i efteråret og i foråret, får du refunderet dine penge for en mødegang.

Praktisk info

Du må gerne medbringe et forklæde.

Nummer
192604 - Madlavning for jægere - "Nak og æd"
Første mødegang
Thursday den 09.01.20 kl. 18:00 - 20:15
Undervisere
Adresse

Askov-Malt Skole, , 6600 Vejen

Se på kort

Mødegange
5
Pris
Almen
DKK 625.00
Pensionist Vejen
DKK 575.00
Thursday den 09.01.20

Kl. 18:00 - 20:15

Med Peter Finnemann Viuff

, 6600 (Skolekøkken)

Se på kort

Thursday den 23.01.20

Kl. 18:00 - 20:15

Med Peter Finnemann Viuff

, 6600 (Skolekøkken)

Se på kort

Thursday den 06.02.20

Kl. 18:00 - 20:15

Med Peter Finnemann Viuff

, 6600 (Skolekøkken)

Se på kort

Thursday den 20.02.20

Kl. 18:00 - 20:15

Med Peter Finnemann Viuff

, 6600 (Skolekøkken)

Se på kort

Thursday den 05.03.20

Kl. 18:00 - 20:15

Med Peter Finnemann Viuff

, 6600 (Skolekøkken)

Se på kort