Madlavning for jægere - "Nak og æd"

Lær at tilberede vildt

Mangler du som jæger inspiration til tilberedningen af dit nedlagte bytte? Så kom og vær med på dette hold, hvor vi kommer rundt om behandling af vildtet fra skud til bord. Hvis der er interesse for det på holdet, kan vi en af gangene på ægte "Nak og æd"-maner tilberede vildtet over åben ild. Underviser Brian Finderup er jæger og uddannet kok, og han har i mere end 35 år styret kødgryderne professionelt som kok, køkkenchef og kantineleder. Vi ses til nogle "vilde smagsoplevelser"!

Tilmelder du dig alle ti mødegange i efteråret og i foråret, får du refunderet dine penge for en mødegang.

Praktisk info

Du må gerne medbringe et forklæde.
Nummer
192603 - Madlavning for jægere - "Nak og æd"
Første mødegang
Thursday den 26.09.19 kl. 18:00 - 20:15
Undervisere
Adresse

Askov-Malt Skole, Skolekøkken, , 6600 Vejen

Se på kort

Mødegange
5
Almen
DKK 625.00
Pensionist Kolding
DKK 575.00
Thursday den 26.09.19

Kl. 18:00 - 20:15

Med Brian Finderup

, 6600 (Skolekøkken)

Se på kort

Thursday den 10.10.19

Kl. 18:00 - 20:15

Med Brian Finderup

, 6600 (Skolekøkken)

Se på kort

Thursday den 24.10.19

Kl. 18:00 - 20:15

Med Brian Finderup

, 6600 (Skolekøkken)

Se på kort

Thursday den 31.10.19

Kl. 18:00 - 20:15

Med Brian Finderup

, 6600 (Skolekøkken)

Se på kort

Thursday den 21.11.19

Kl. 18:00 - 20:15

Med Brian Finderup

, 6600 (Skolekøkken)

Se på kort