Rundvisning på Koldinghus - Kongerne og religionen  Rundvisningen på Koldinghus ”Kongerne og religionen” giver jer mulighed for at opleve Koldinghus og Koldings ældste kirke i selskab med en erfaren og engageret historiefortæller og guide. Dagen byder på levende og spændende formidling af 200 års religionshistorie – fra katolicismen til pietismen. Vi begynder med at besøge Jyllands sidste kongeborg, Koldinghus, Hvor I blandt andet kan opleve Nordens første protestantiske kirkerum, Chr. 3’s Kapel. Undervejs fortælles historierne om de tre konger Christian 3., Christian 4. og Fredrik 4., som repræsenterer hver deres religiøse retning, og som hver især har sat sit præg på slottets enestående arkitektur. Arrangementet afrundes med et spændende besøg i byens ældste kirke, Sankt Nicolai, fra 1250. Herefter er der mulighed for et besøg i restauranten på Koldinghus ”Madkælderen” og/eller for at udforske slottet på egen hånd.

  LOF har mange spændende oplevelser i hele Danmark. Du kan se dem her ved at klikke her: oplevdanmark
  Praktisk info

  Prisen for ikke-årskortholdere er ekskl. entre til Koldinghus. Bemærk: Årskortholdere til Museumsklubben Kongernes Samling behøver behøver naturligvis ikke at betale entre til museet, her betaler man kun den guidede turs pris. Efter du har betalt entre, tager din guide dig med fra billetsalget. Efter arrangementet er du velkommen til at tage dig tid til at udforske Koldinghus og slottets restaurant ”Madkælderen”. Efter arrangementet er du velkommen til at tage dig tid til at udforske Koldinghus og slottets restaurant ”Madkælderen”.

  Da disse guidede ture bliver udbudt i et samarbejde mellem Kongernes Samling Koldinghus og LOF, har vi sat maksimumantallet på 25 personer. Derfor kan man være helt sikker på ikke at blive for stor en flok - og corona-afstand kan sikres, så alle kan føle sig trygge. Der er krav om coronapas. Bemærk, at turen til kirken ikke er egnet til kørestolsbrugere.


  Nummer
  192676 - Rundvisning på Koldinghus - Kongerne og religionen
  Første mødegang
  tirsdag den 03.08.21 kl. 10:15 - 12:15
  Undervisere
  Adresse

  Koldinghus, Koldinghus 1, 6000 Kolding

  Se på kort

  Mødegange
  1
  Pris
  Almen
  DKK 125,00
  tirsdag den 03.08.21

  Kl. 10:15 - 12:15

  Lisbeth Weitemeier

  Koldinghus 1, 6000 (Billetsalget)

  Se på kort