Madlavning

Sorter efter

onsdag den 25.03.20

Lær at dyrke dine egne grøntsager og krydderurter

  • Ledige pladser
  • Varde
  • Er startet - kl. 16:30 - 18:10 om onsdagen
Underviser 

Vil du gerne dyrke en køkkenhave, men er lidt i tvivl om hvordan du skal gribe det an ?Så er dette kursus for dig. NB 25/3 er virtuel undervisning i lukket facebookgruppeVi vil i løbet af 6 gange i sæsonen komme omkring disse ting blandt andet:Kla...

Se hold og info

onsdag den 02.09.20

Lær at sylte

  • Ledige pladser
  • Varde
  • onsdag den 02.09.20 kl. 18:30 - 21:30
Underviser 

Brug 3 aftener på at lære at sylte med aktuelle grøntsager og frugt og få samtidig tips til at bruge dit sylt i måltider. Vi skal lave pickles, relish, syltede grøntager, mamelade og henkogningMedbring glas - du får syltesagerne med hjem :-) Påreg...

Se hold og info

lørdag den 05.09.20

Lær at lave mad på bål - voksen med barn

  • Ledige pladser
  • Varde
  • lørdag den 05.09.20 kl. 09:30 - 13:00
Underviser 

Vi laver snaks, bager brød og frokost over bålet Undervejs gennemgår vi båltyper, udstyr, teknikker og sikkerhedVi arbejder i mindre hold, hvor alle er med i de forskellige elementer Vi hygger og der er plads til at lege undervejs Vi er som udgang...

Se hold og info

Lær at lave god mad på bål - for hele familien

  • Ledige pladser
  • Varde
  • lørdag den 05.09.20 kl. 14:00 - 19:15
Underviser 

Vi laver snaks, bager brød og tidlig aftensmad over bålet Undervejs gennemgår vi forskellige båltyper, udstyr, teknikker og sikkerhedVi arbejder i mindre hold, hvor alle en med i de forskellige elementer Vi hygger og der er plads til at lege under...

Se hold og info

onsdag den 16.09.20

Sank og sylt – og en bette snaps

  • Ledige pladser
  • onsdag den 16.09.20 kl. 16:00 - 19:00
Underviser 

16-9-2020: Sank og sylt – og en bette snapsMax 15 deltagereKom med Kultur- og naturformidler Merete Vigen ud i den fantastiske natur ved Houstrup Strand og lær mere om klitlandskabets bær og urter, som kan bruges til både syltning og snaps. Bl.a....

Se hold og info

mandag den 02.11.20

Styr på julemiddagen - sådan kommer du ustresset gennem den 24/12

  • Ledige pladser
  • Varde
  • mandag den 02.11.20 kl. 17:00 - 21:45
Underviser 

Denne aften laver vi en julemiddag bestående af:Langtidsstegt andestegFlæskestegHvide kartoflerBrune kartofler Brun sovsRødkålRisalamende og kirsebærsovsVi gennemgår hele processen, og arbejder så alle er med på alle delelementer i et julemåltid....

Se hold og info