Madlavning

Sorter efter

onsdag den 23.09.20

Lær at lave friskost med Martin Hansen på Enghavegård Osteri

  • Ledige pladser
  • Billum
  • onsdag den 23.09.20 kl. 17:00 - 20:00
Underviser 

Kom med ud i osteriet med Martin Hansen. Han giver jer et indblik i hvordan osteriet fungerer og lærer jer selv hvordan I kan lave friskost Efter produktion af friskost og den guidet tur i osteriet, er der hygge med Enghavegaars egne oste og skink...

Se hold og info

mandag den 02.11.20

Styr på julemiddagen - sådan kommer du ustresset gennem den 24/12

  • Ledige pladser
  • Varde
  • mandag den 02.11.20 kl. 17:00 - 21:45
Underviser 

Denne aften laver vi en julemiddag bestående af:Langtidsstegt andestegFlæskestegHvide kartoflerBrune kartofler Brun sovsRødkålRisalamende og kirsebærsovsVi gennemgår hele processen, og arbejder så alle er med på alle delelementer i et julemåltid....

Se hold og info