Madlavning

Sorter efter

mandag den 02.11.20

Styr på julemiddagen - sådan kommer du ustresset gennem den 24/12

  • Ledige pladser
  • Varde
  • mandag den 02.11.20 kl. 17:00 - 21:45
Underviser 

Denne aften laver vi en julemiddag bestående af:Langtidsstegt andestegFlæskestegHvide kartoflerBrune kartofler Brun sovsRødkålRisalamende og kirsebærsovsVi gennemgår hele processen, og arbejder så alle er med på alle delelementer i et julemåltid....

Se hold og info

lørdag den 20.02.21

Lær at lave god mad på bål - for hele familien

  • Ledige pladser
  • Varde
  • lørdag den 20.02.21 kl. 10:00 - 15:00
Underviser 

Vi laver snaks, bager brød og tidlig aftensmad over bålet Undervejs gennemgår vi forskellige båltyper, udstyr, teknikker og sikkerhedVi arbejder i mindre hold, hvor alle en med i de forskellige elementer Vi hygger og der er plads til at lege under...

Se hold og info

onsdag den 10.03.21

Lær at lave friskost med Martin Hansen på Enghavegård Osteri

  • Ledige pladser
  • Billum
  • onsdag den 10.03.21 kl. 17:00 - 20:00
Underviser 

Kom med ud i osteriet med Martin Hansen. Han giver jer et indblik i hvordan osteriet fungerer og lærer jer selv hvordan I kan lave friskost Efter produktion af friskost og den guidet tur i osteriet, er der hygge med Enghavegaars egne oste og skink...

Se hold og info

onsdag den 01.09.21

Lær at sylte

  • Ledige pladser
  • Varde
  • onsdag den 01.09.21 kl. 18:30 - 21:15
Underviser 

Brug 3 aftener på at lære at sylte med aktuelle grøntsager og frugt og få samtidig tips til at bruge dit sylt i måltider. Vi skal lave pickles, relish, syltede grøntager, mamelade og henkogningMedbring glas - du får syltesagerne med hjem :-) Påreg...

Se hold og info