Colin Seymour: Mad proveniens – kom tæt på råvarernes udgangspunkt

    At opnå en tæt forbindelse med historien, producenten, naturen og stedet forbundet med de madvarer du spiser, kan gøre madoplevelsen til en lang rigere og mindeværdig oplevelse. 

    Direktør i Danmarks Skaldyrshovedstad Colin Seymour har længe arbejdet med stedspecifikke råvarer og anerkendelsen af kulinariskproveniens ud fra et stedbranding- og turismemæssigt perspektiv. Colin vil reflektere over hans erfaringer og interesse på området, samt skildre hans nuværende arbejde med Limfjordens råvareunivers og oplevelser.

    Der er mulighed for at starte aftenen kl. 18.00 med en skaldyrsanretning samt et glas bobler :-)


    Nummer
    1240 - Colin Seymour: Mad proveniens – kom tæt på råvarernes udgangspunkt
    Første mødegang
    torsdag den 14.10.21 kl. 19:30 - 21:00
    Undervisere
    Adresse

    Arnbjerg Pavillonen, Arnbjergalle 2, 6800 Varde ()

    Se på kort

    Mødegange
    1
    Pris
    Kursus
    DKK 75,00
    Foredrag og aftensmad
    DKK 395,00
    torsdag den 14.10.21

    Kl. 19:30 - 21:00

    Colin Seymour

    Arnbjergalle 2, 6800

    Se på kort