Morten DD: Hvilken natur kunne vi få i Varde, hvis vi gik all in på vild med vilje?

  Hvilken natur kunne vi få i Varde, hvis vi gik all in på vild med vilje?

  Morten DD Hansen har en imponerende begejstring for naturen, som du sjældent møder andre steder. Han er uddannet biolog og har i mange år været en hyppigt anvendt formidler af den danske natur i radioen såvel som på fjernsyn. Her har du fat i en fagmand, der i den grad har noget på hjerte - oveni er han tilmed supersjov!


  Som vært på DR1s program Bidt af Naturen formåede Morten DD Hansen at gøre naturens orkidéer, møginsekter og fugletræk nærværende og interessant for både unge og ældre. Hans entusiasme og indlevelse vakte danskernes opmærksomhed langt ud over programmets grænser. 


  Under sine foredrag er Morten DD Hansen garant for en stor oplevelse, når han med en kombination af stand-up, solid faglighed og politisk kant kan gøre selv den mest ordinære natur sprællevende og fascinerende. Som publikum går man hjem med et bredt smil på læben, meget klogere – og måske endda med en blomstrende, ny interesse for naturens liv.


  Morten D. D. er forfatteren bag mere end 500 avisartikler om den danske natur og bøgerne "Naturhistorier fra Nationalpark Mols Bjerge", "Insekter i Danmark" samt faghæfterne "Insekter på rejse", "Fugletræk" og "Møgbiller".

  Nummer
  1196 - Morten DD: Hvilken natur kunne vi få i Varde, hvis vi gik all in på vild med vilje?
  Første mødegang
  onsdag den 27.10.21 kl. 19:00 - 21:00
  Undervisere
  Adresse

  Arnbjerg Pavillonen, Arnbjergalle 2, 6800 Varde ()

  Se på kort

  Mødegange
  1
  Pris
  Debat
  DKK 100,00
  onsdag den 27.10.21

  Kl. 19:00 - 21:00

  Morten DD

  Arnbjergalle 2, 6800

  Se på kort