• Helle Arndt


    Jeg er uddannet i Hatha, Vinyassa samt Yin yoga, og jeg er derudover uddannet cand.pæd. i pædagogisk psykologi.

    Jeg bruger min viden herfra til at støtte og guide dig til et liv i ro og i overensstemmelse med de signaler, du får fra din krop.
    Jeg hjælper dig med små justeringer i din holdning, dit åndedræt og din bevidsthed til at få en bedre jordforbindelse og til at lytte til de svar, der allerede findes inde i dig selv.


    Namaste,

    HelleNYT HOLD - Afstressende Yin yoga

Fredag på Thommysminde

NYT NYT

Nu kan vi tilbyde dig at gå til Yoga, på det skønne Thommysminde, i deres dejlige træningsfaciliteter.
Afstressende Yin yogaYin er en blid yogaform, som gennem lange, dybe stræk giver ro og modvirker angst, stress, bekymringer og spændinger i kroppen. Yin yoga tilbyder et terapeutisk modsvar til et hektisk hverdagsliv, og du får her mulighed for at vende opmærksomheden ind og pleje den rolige, stille og opmærksomme del af dig selv. Igennem halvanden time strækker og smidiggør vi dine muskler og dit bindevæv og laver øvelser for åndedrættet, mens vi giver hjernen fri fra præstationer og forventninger. Yoga handler ikke om en smidig krop, og du skal ikke kunne noget for at kunne deltage. Jeg hjælper og støtter dig, og du bliver mødt lige der, hvor du er. Kom i behageligt tøj og varme strømper og medbring gerne en måtte, et tæppe til den sidste afspænding samt en stor, fast pude, hvis du har. Udover mine yogauddannelser er jeg uddannet cand.pæd. i pædagogisk psykologi og jeg bruger min viden herfra til at støtte og guide dig til et liv i ro og i overensstemmelse med de signaler, du får fra din krop. Jeg hjælper dig med små justeringer i din holdning, dit åndedræt og din bevidsthed til at få en bedre jordforbindelse og til at lytte til de svar, der allerede findes inde i dig selv.

Jeg glæder mig til at møde dig – på gensyn
Helle Arndt
Helle Arndt

Praktisk info

Medbring eget liggeunderlag og evt tæppe og pude til afslapning

Nummer
231132 - NYT HOLD - Afstressende Yin yoga
Første mødegang
fredag den 06.01.23 kl. 14:45 - 16:15
Undervisere
Adresse

Thommysminde , Hvejselvej 63, 7300 Jelling

Se på kort

Mødegange
6
Pris
Almen
DKK 625,00
fredag den 06.01.23
Er blevet afholdt
fredag den 13.01.23
Er blevet afholdt
fredag den 20.01.23
Er blevet afholdt
fredag den 27.01.23
Er blevet afholdt
fredag den 03.02.23
Er blevet afholdt
fredag den 10.02.23

Kl. 14:45 - 16:15

Helle Arndt

Hvejselvej 63, 7300 (LIlle sal)

Se på kort