Ukrainsk sang og musik

  ......TvSyd sendte en udsendelse

  Måske du så TVsyd udsendelsen d 25. juli, om de 5 sympatiske Ukrainere, der var gået sammen om at spille og synge, til glæde for dem selv og ikke mindst deres landsmænd.

  "- Vi elsker at spille for vores landsmænd. Det er skønt at se, hvordan de begynder at smile, når de hører den musik, de kender fra Ukraine" siger en af medlemmerne fra gruppen Dima Fomichov.

  Det vil vi i LOF gerne være med til at formidle og bakke op om, så derfor planlægger vi en spil og syngsammen aften, sidst i september måned, og alle er hjertelig velkomne, uanset nationalitet.

  En af de sange de helt sikkert vil synge, har titlen Vesna, der betyder forår - symbolet på nyt håb om fred.
  Sangen synes at være mere relevant for ukrainerne i dag end dengang, den blev skrevet for 15 år siden. en anden sang med titlen "Omfavn mig".
  En sang der blev skrevet lige efter russernes invasion den 24. februar, og nu bliver sunget af ukrainerne som en slags frihedssang. Den handler om, at en skønne dag vil ukrainerne igen være fri - selv om mange af dem vil have mistet alt. 

  Datoen for aftenen er IKKE lagt helt fast endnu, men bliver vist her på siden, så snart vi kender den - OG, den viste dato er fiktiv - 31 12 22 er altså IKKE den rigtige.
  Hold øje med siden her :)

  Teksten herover er en del af et interwiev TvSyd lavede med gruppen, og billedet er taget af

  Finn Grahndin, TV SYD  Nummer
  223036 - Ukrainsk sang og musik
  Første mødegang
  lørdag den 31.12.22 kl. 19:00 - 20:30
  Undervisere
  Adresse

  Spinderihallerne, Spinderigade 11, 7100 Vejle

  Se på kort

  Mødegange
  1
  Pris
  Almen
  DKK 1,00
  lørdag den 31.12.22

  Kl. 19:00 - 20:30

  Dima Fomichov

  Spinderigade 11, 7100 (Mødelokale)

  Se på kort