Adfærdskonsulent for hunde

Stressede hunde

Hvem er mest stresset - din hund eller dig ?

Er min hund stresset? - et samarbejde med Egtved Dyreklinik

De fleste hundeejere vil rigtig gerne have en velafbalanceret og tilfreds hund, der glad og uproblematisk følger med, hvorend vi fører den i livet. Der er ofte stor forskel på hvordan vi som hundeejere mener vi skal nå dertil.

Den lille nuttede hvalp vi købte for 2 år siden, er i dag et frådende monster når den ser andre hunde, eller kan ikke sidde på skødet uden at knurre af folk ved siden af. Hvis du undrer dig over hvorfor din hund har en problematisk adfærd, kan det ofte skyldes stress.

Men hvad pokker er stress for en størrelse? Min hund sover jo hele dagen, så har den noget at være stresset over? Kan eller kunne jeg gøre noget anderledes, og har stress indflydelse på hundens livskvalitet?

Til dette foredrag, hvor du naturligvis kan spørge ind undervejs, får du viden om hvad der for hunden skaber stress, hvornår det er livsfremmende og hvornår det er ødelæggende. 
Vi får en snak om hvornår helt almindelige dagligdags gøremål kan stresse din hund og hvordan din hunds alder, hormoner, ernæring og aktiviteter kan påvirke graden af stress.

Derudover fortæller jeg hvad der rent fysiologisk sker i hunden og naturligvis hvordan vi kan arbejde med at undgå usund stress.

På glædeligt gensyn Lone Enghave Bach - hundeadfærdskonsulent

Nummer
193033 - Stressede hunde
Første mødegang
torsdag den 07.11.19 kl. 19:00 - 20:50
Undervisere
Adresse

Nydamsvej 21, 6040 Egtved (Dyrlægerne Egtved)

Se på kort

Mødegange
1
Almen
DKK 75,00
torsdag den 07.11.19

Kl. 19:00 - 20:50

Med Lone Enghave Bach

Nydamsvej 21, 6040 (Dyrlægerne Egtved)

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom