Brødmand

Surdejskursus i Vejle

Simons Brødværksted

Bagebogsforfatteren og tidligere ejer af surdejsbageriet Brød & Co i Vejle - Simon Clemens, er klar til at hjælpe dig i gang, med at skabe din helt egen Brødfabrik i dit eget køkken.

 

Kurset handler om at give en grundviden om surdej, specialdeje og værktøjer, til at lave special brød i eget hjem.

Kurset er for alle, uanset om du har mange års erfaring, er nybegynder eller professionel. For det at lave et godt brød, handler ikke om at trylle eller gætte - men om at mestre et håndværk.

 

På dette lille ekslusive kursushold, skal der æltes igennem - 3 timers uformel brød-nørderi, hvor du kan gå fra kurset, med en ide om at kunne lave noget helt unikt, bestående af kun mel, salt og vand.

  På kurset skal vi gennemgå: -          Grundviden om surdej, og lave sin egen surdej. -          Grundviden om mel, og melkendskab. -          Ælteteknikker på røremaskine til hjemme-brug. -          Foldeteknikker -          Ridsning af brød og bagning i alm. hjemme-ovne. Som kursist vil du få. -          En lille kursusbog, med dertilhørende opskrifter. -          En surdej bygget på DNA fra Simons år-gamle surdej ved navn Blondie. -          Kaffe, the friskbagt brød og lidt lækkert. -          En dej til at tage med hjem og til at bage dagen-derpå.  
Nummer
192610 - Surdejskursus i Vejle
Første mødegang
onsdag den 23.10.19 kl. 18:00 - 21:00
Undervisere
Adresse

Logistikvej 3, 7100 Vejle (Miele Gallery)

Se på kort

Mødegange
1
Almen
DKK 650,00
onsdag den 23.10.19

Kl. 18:00 - 21:00

Med Simon Clemens

Logistikvej 3, 7100 (Miele Gallery)

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom