..........en fantastisk aften - intet mindre.
Billedet er taget af Mike Kollöffel

Weyse og Badehotellet

..........en fantastisk aften - intet mindre.

Weyse og Badehotellet

Hvad er mere oplagt når man taler om Badehotel, end at tænke på det smukke  Munkebjerg Hotel, der i meget gamle dage fungerede som egnens Badehotel - så rammerne er på plads, til en forrygende aften med den folkekære Hr. Weyse, fra vor tids TV serie "Badehotellet"

Jens Jacob Tychsen tager os med på en forrygende tur bag kameraet og fortæller historien bag den folkekære TV2-serie Badehotellet, der har taget hele Danmark med storm.

I dette helt nye og eksklusive musikalske foredrag kan man se masser af fotos, film og sjove fraklip, som med garanti bringer latteren frem!

Vi får naturligvis også et genhør med flere af de skønne gamle sange fra serien, som Jens Jacob Tychsen på magisk vis vil fremføre – og desuden fortælle historien om, hvordan de er blevet vakt til live.


På allerbedste og mest charmerende Jens Jacob Tychsen-manér – også kendt som Hr. Weyse i den populære serie – vil vi desuden høre, hvordan sådan en serie egentlig bliver til, samarbejdet med de andre skuespillere, dårlige anmeldelser, vind og vejr ved Vesterhavet og meget, meget mere.

Der vil være en kort pause, hvor der kan købes lidt at drikke.

Ingen er jo i tvivl om, at hr. Weyse betragter sig selv som en meget "eksklusiv" person :) og som noget ekstraordinært - og dermed også "meget eksklusivt" vil Munkebjerg Hotel give gratis adgang, til Casino Munkebjerg den aften, for de gæster der har oplevet foredraget.
PS - for at kunne benytte sig af dette tilbud, skal man være over 18 år og kunne fremvise legitimation.

..........og hvad med at nyde en "god gammeldags badehotelsmenu" i Hotellets smukke omgivelser, inden foredraget - se mere om den gode menu her

Velkommen til en forrygende aften, i pokkers godt selskab, hvor aftenen er et samarbejde mellem aftenskolen LOF Trekanten og Munkebjetg Hotel.

De benyttede billeder er taget af Mike Kollöffel

 

 

 

Nummer
183022 - Weyse og Badehotellet
Første mødegang
tirsdag den 09.10.18 kl. 19:00 - 21:00
Undervisere
Adresse

Munkebjerg Hotel, Munkebjergsalen, Munkebjergvej 125, 7100 Vejle

Se på kort

Mødegange
1
Almen
DKK 150,00
tirsdag den 09.10.18

Kl. 19:00 - 21:00

Med Jens Jacob Tychsen

Munkebjerg Hotel, Munkebjergvej 125, 7100 (Munkebjergsalen)

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom